Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Bragevägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1779986
  • Bostadsrätt
  • 133 m2
  • 4
  • 13 900 000 kronor
  • 4 785 Kronor

133 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
I eftertraktade och ljuva Lärkstaden återfinns denna sagolika våning med townhouse-känsla om 133 kvadrateter med balkong belägen högst upp i huset fylld av vackra originaldetaljer och alla önskvärda attribut från byggnadsåret. Genomgående återfinns vacker fiskbensparkett, speglade dubbeldörrar, magnifik öppenspis, tak- och vägglister, ljuva fönster med spröjs och radiatorer i original nedtill.
Möblerbar och välkomnande hall med inre del och utgång till balkong öppnar upp till våningen där klädkammare och gästtoalett återfinns, här ges god yta för uppbyggnad av förvaring och allt önskvärt hallmöblemang. Vidare nås både matsal och sällskapsdel belägna i fil mot lugna Bragevägen som skiljs av genom vackra pardörrar. Sällskapsrummet ger vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti med spröjsade rutor och sobert dekorativa lister i tak. Rummet ramas in väl av magnifik öppenspis och ger stor yta för soffgrupp och möblemang. Matsalen får samma fina ljusinsläpp från fönster med spröjs samt vackra vägglister som ger ytterligare en dimension till rummet. Här ges plats för matsalsgrupp åt 8-10 personer. Hallens inre del leder vidare till klassisk serveringsgång som passerar kök och vidare till våningens två avskilda sovrum och badrum.
Exklusivt kök från tyska Poggenpohl i nougatfärgat träslag med sjösten på golv och påkostad maskinell utrustning från Gaggenau. God arbets- och förvaringsyta med såväl glasade över som underskåp med spotlights samt stort skafferi. Vackert spröjsat fönster vetter mot innergården och ger köket fint ljus. Maskinellt utrustat med gasspis, separat fritös, fläkt, ugn samt mikrovågsugn från Gaggenau. I köket ges även matplats för 2-4 personer. I serveringsgången ges servisskåp och avlastningsbänk med hyllplan som går i samma träslag som kök. Vidare nås det stora rogivande sovrummet som vetter mot Bragevägen. Här ges stor yta för dubbelsäng med möblemang och två tilltagna spröjsade fönster med vacker utsikt över Lärkstadens takåsar. I rummet finns idag en garderobsvägg med tvättmaskin. Våningens andra sovrum som idag nyttjas till dressingroom ger plats för stor säng och har idag rymlig garderobsvägg samt separat walk-in closet via frostad skjutbar glasdörr.
Här bor du i navet av vackra och lugna Lärkstaden med underbara omkringliggande fastigheter i tegel som är ett kännetecken för just denna del av Östermalm. Med kort promenadavstånd når du Karlavägens som passerar Danderydsplan och leder vidare till Humlegården och Karlaplan. I kvarteret finner du populära Mr Cake i regi av Roy Fares med fantastiskt utbud av pâtisserier och bröd. Strax ovanför når du Östra Station med kommunikation som tar dig till Stockholms alla stadsdelar.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...