Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Breitenfeldsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1661603
  • Bostadsrätt
  • 79 m2
  • 3
  • 8 900 000 kronor
  • 2 666 Kronor

79 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På en av Östermalms mest eftertraktade och lugna adresser med närhet till Karlaplan saluförs här denna ljusa och välplanerade lägenhet med generösa ytor och balkong mot innergård i vacker tjugotalsfastighet som även har hiss i välskött och skuldfri förening. Såväl lägenhet som fastighet är fylld av klassiska attribut signerat byggnadsåret som djupa nischer, dörrar i original och magnifik fiskbensparkett genomgående.
Rymlig och avhängningsvänlig hall välkomnar med anslutning till gästtoalett. Vidare leds man genom kök som är centralt placerad i lägenheten till generöst sällskapsrum som vetter mot mysiga Breitenfeldsgatan. Här ges två tilltagna fönster med fint spröjs som sprider vackert ljusinsläpp och förstärker fiskbensparkettens karaktär, här återfinns även en platsbyggd bokhylla i smakfull grågrön färgskala. Rummet ger yta för stor soffgrupp med passande möblemang och matplats för 8-10 personer. Köket som blir till lägenhetens centralaste del går i modern känsla med grå färgskala och vacker marmorskiva som beklär både bänk och vägg med passande blandare och infälld mässing i luckor. Köket ger utmärkt arbets och- förvaringsyta från över samt underskåp med extra arbetsbänk och hyllplan. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys, spishäll och fläkt.
Det rogivande sovrummet är beläget bredvid sällskapsdelen som även det vetter mot Breitenfeldsgatan och får fint ljusinsläpp från stort fönster. Längs vägg löper rymlig garderobsvägg i tre sektioner med släta luckor i sobert vitt. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. I anslutning nås lägenhetens stora badrum som rymmer såväl tvättpelare, dusch som badkar. Helkaklat i vitt med stora plattor på vägg, bruten vit klinker på golv samt detalj från röda mindre plattor på duschvägg, badkar och ovanför handfat. God duschyta med vikbara duschväggar i klarglas samt duschmöjlighet i badkar. Förvaring från högskåp samt kommod i enhetligt mörkt träslag, handfat, WC-stol, belyst spegel på vägg, infällda spotlights i tak, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Via kök och skjutdörr når du lägenhetens andra sovrum som vetter mot mysig och lugn innergård med utgång till möblerbar, generös balkong. Här ges fint ljusinsläpp från balkongdörrens glasparti samt ett fönster. Sovrummet är beklätt med heltäckningsmatta som ger ett mjukt och lugnande intryck, ger plats för säng och arbetsplats samt har en rymlig klassisk klädkammare. Gästtoalett som återfinns i hall går i samma enhetliga uttryck som badrum med mörkt träslag på kommod med handfat, WC-stol, grått klinker på golv och spegel.
Här bor du på en av Östermalms mest eftertraktade adresser med närhet till Karlaplan, Tessinparken, Narvavägen, och Kungliga Djurgården. Breitenfeldsgatan lever i sin egen värld som du når via mysiga Wittstocksgatan. Utanför fönstret har du grönskande utsikt från vackra träd och minimalt med trafik som kan störa. Med kort promenadavstånd når du välkända Valhallabageriet för fantastiskt bröd och bakverk, fortsätter du Wittstocksgatan fram hittar du istället Fältöversten med sitt breda utbud inom det mesta.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...