Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Danderydsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1684335
  • Bostadsrätt
  • 133 m2
  • 4
  • 15 900 000 kronor
  • 6 466 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

133 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
I ljuva Lärkstaden på attraktiva Danderydsgatan ges här chans att förvärva denna exceptionella och ljusa etagevåning om 133 kvm belägen högst upp med modern vindskaraktär och fantastisk genomgående takhöjd, generös planlösning samt tilltagen terrass i västerläge för magnifik kvällssol med fri utsikt och Engelbrektskyrkans torn längst bort. Här bor du även i ett s.k. full servicehouse med bemannad reception och lounge som erbjuder såväl gym som middagar med gästspel av stjärnkockar samt garage som blir en förlängd del av ditt boende där hjälp med en mängd vardagssysslor kan fås och där även nyttjanderätt till gym, lounge osv. ingår i avgiften.
Avhängningsvänlig och rymlig hall välkomnar där fantastiska takfönster väcker uppmärksamheten och släpper in fint ljus. Här ges en rymlig garderob med skjutdörr som går ton i ton med färgsättningen på vägg för att smälta in. Vidare når man såväl kök som sällskapsrum som vetter åt två olika väderstreck med öppen social yta emellan. Sällskapsrummet är beläget i västerläge med utgång genom skjutbar glasruta till våningens möblerbara terrass. Här ges en fri utsikt i utsökt västerläge för fin kvällssol med Engelbrektskyrkan som hägrar längst bort. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang med platsbyggd bokhylla som löper längs vägg och en stor braskamin som är centralt placerad i rummet. Mot Danderydsgatan är kök och matplats beläget som får fint ljusinsläpp från två tilltagna fönster. Köket går i modern känsla med vita, högblanka luckor och passande bänkskiva av grå sten där god arbets och- förvaringsyta ges. Fullt maskinellt utrustat med dubbel kyl och frys, spishäll med infälld fläkt, ugn, mikro samt diskmaskin. Matplatsen ger utrymme för 8-10 personer.
Vidare leds du in till lägenhetens avskilda del där rogivande master bedroom är beläget i västerläge mot Engelbrektskyrkan med ljusinsläpp från fönster och magnifik takhöjd. Här återfinns rymlig platsbyggd garderob som löper längs vägg och yta för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Mot Danderydsgatan ges lägenhetens andra sovrum som får ljusinsläpp från stort takfönster. Här ges plats för stor säng med möblemang och arbetsplats. Badrum är placerat mellan dem båda sovrummen med en generös disposition, helkaklat i vitt med klinker på golv. Två separata duschar varav en med duschvägg i klarglas. Stort handfat med kommod i mörkt träslag med belyst spegel på vägg, tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk samt högskåp och överskåp i samma enhetliga träslag som kommod. Handdukstork i kromat utförande, infällda spotlights i tak och golvvärme.
Från sällskapsdelen leder svart spiraltrapp upp till ovanvåning och lägenhetens tredje sovrum. Modern industrivägg i klarglas skiljer av och ger översikt mot både kök, matplats och sällskapsrum. Rummet kan nyttjas till såväl sovrum, spelhörna eller arbetsplats och rymmer säng med möblemang.
Här bor du på attraktiva Danderydsgatan i lugna och mysiga Lärkstaden. I kvarteret finns du populära Mr Cake som blivit ett av Stockholms bästa patisserier. Fortsätter du Rådmansgatan ned möter du Adam & Albin med sin fineding restaurang tvätteriet och sedan SATS Spårvagnshallarna. Åt andra hållet når du KTH, Sophia hemmet, östra station med förbindelser via buss, tunnelbana och roslagsbanan på 1 minuts promendavstånd som även fortsätter till Lill-Jansskogens grönområden.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...