Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Floragatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1716577
  • Bostadsrätt
  • 67 m2
  • 2
  • 6 995 000 kronor
  • 2 953 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

67 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På en av Östermalms i särklass mest eftertraktade adresser invid Humlegården saluförs nu denna tilltalade tvårummare med genomgående planlösning och balkong med utsikt mot vacker, nyrenoverad innergård. Bostaden liksom fastigheten har nyligen renoverats för att lyfta fram vackra originalattribut och utsmyckningar såväl interiört som exteriört. Våningen är välbevarad och speglar fastighetens tidsepok med genomgående vackra parkettgolv, magnifik takhöjd, fin stuckatur, höga socklar och fantastisk utsikt.
Välkomnande hall innanför betryggande dörr med avhängning längs hallen och i stor garderob. Hallen är möblerbar och öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat med tillhörande balkong. Luftigt och modernt kök från exklusiva och svenska Nordiska Kök med grön/beiga skåpsluckor samt bänkskiva i granit. Här finns all önskvärd maskinell utrustning. Spatiöst sällskapsrum med stort fönster väst som bidrar med rikligt med ljus under eftermiddagarna, gott om plats soffmöblemang och matplats om så önskas. Vardagsrummet besitter många av de klassiska attribut som efterfrågas på Östermalm; Stuckatur, högre bröstpanel samt gedigen takhöjd. Rymligt och helkaklat badrum utrustat med dusch med glasad duschvägg, ett fantastiskt tvättställ med bra förvaring i kommod, fristående wc, tvättmaskin samt golvvärme. Harmoniskt sovrum mot trivsam innergård med gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt generös förvaring i walk-in-closet samt platsbyggd garderob och byrå i samma kulör som köket.
Från denna adress befinner du dig i mysiga och lugna Östermalmskvarter med vackra Humlegården alldeles nedanför. I kvarteren hittas restauranger som trevliga Un Poco med sin goda meny, härliga atmosfär och långa öppettider. Lindas mat är ett annat dolt stammishak där man gärna spenderar luncherna.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...