Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grevgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1559485
  • Bostadsrätt
  • 59 m2
  • 2
  • 4 995 000 kronor
  • 2 918 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...


Telefon:

59 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Med närhet till Strandvägen, Djurgården och Östermalmstorg återfinns här denna fantastiska, trivsamma och funktionella tvåa på lugn och eftertraktad Östermalmsadress. Bostaden besitter många av de kriterier som ofta efterfrågas så som; fräscht renoverat badrum, walk-in-closet, diskmaskin, tvättmaskin samt en väl tilltagen uteplats om ca 16kvm.
Bakom betryggande säkerhetsdörr möts vi av en trivsam hall som binder samma lägenhetens samtliga rum och utrymmen. Här finns en stor garderob, en generös walk-in-closet samt plats för avhängning. Vidare leds vi in i vardagsrum/kök där köket är öppet och socialt mot vardagsrummet. Utrustat med samtlig maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt hem. I vardagsrummet finns gott om plats för såväl middagsbord och soffmöblemang. Hemmets sovrum är väl tilltaget med plats för dubbelsäng, sängbord samt diverse möblemang om så önskas. Platsbyggd garderobsvägg från golv till tak med vackra spegeldörrar. Garderobsväggen tillsammans med walk-in-closet löser alla ens förvaringsbehov. Från det insynsskyddade sovrummet öppnas två dubbeldörrar ut mot trallbelagd uteplats om ca 16kvm. Fullt möblerbar och disponeras med både loungemöbler, grill och matplats. Här spenderar man gärna sina sommarkvällar, eller varför inte ljusa upp mörka vinterkvällar med en grillning!
Badrummet nås från hallen och är helkaklat och fräscht, givetvis utrustat med golvvärme och tvättmaskin. Vikbara duschväggar i klarglas, wc, handduktork, spegelskåp, kommod och handfat finns givetvis också!

Från denna adress bor du i klassiska kvarter med närhet till Strandvägen, Kungliga Djurgården och Östermalmstorg. Följer du gatan upp når du klassiska Tudor Arms som är en engelsk pub med härlig atmosfär! Alldeles runt hörnet mitt emot Spiltan hittar du klassiska Brasserie Elverket med sin franska meny i mysig miljö som både serverar Ostronrally och håller teaterföreställningar i regi av Dramaten.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...