Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grev Magnigatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1521118
  • Bostadsrätt
  • 52 m2
  • 2
  • 5 995 000 kronor
  • 2 889 Kronor

52 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Med närhet till Strandvägen på lugn och eftertraktad Östermalmsadress återfinns här denna ljusa och sagolika sekelskiftesjuvel, genomgående renoverad med varsam hand för att skapa internationell känsla och karaktär. Här återfinns en mängd klassiska attribut från byggnadsåret med tilltagen takhöjd om cirka 3 meter, fyra vackra och höga fönster i fil som vetter mot grönskande, insynsskyddande innergård och utgång genom franska dubbeldörrar till lummande privat och insynsskyddad uteplats om 15 kvm. I lägenheten finner du platsbyggd interiör med praktiska förvaringslösningar, behandad fiskbensparkett, industriell glasvägg och påkostade material och maskinell utrustning i såväl kök som badrum av högsta kvalitet. Möblerbar och rymlig hall öppnar upp till sällskapsdel i öppen planlösning till kök där yta för såväl stor soffgrupp som matmöblemang för 6-8 personer ges. Här når du även utgång till uteplats belägen i skyddad miljö från grönska med plats för utemöblemang. Köket går i modern känsla med vita släta luckor, bänkskiva och beslag ton i ton. Här ges goda arbets- och förvaringsytor samt köksö/bardel för utökad plats åt matlagning och umgänge. Fullt maskinellt utrustat med påkostade maskiner från Miele som ugn, spishäll, höj- och sänkbar bänkfläkt och vinkyl samt kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin (Siemens) samt blandare från Vola i diskho. Vit industriell och skjutbar glasvägg delar av mellan sällskapsdel och rogivande sovrum på naturligt sätt där yta för stor säng med tillhörande möblemang ges. I anslutning till sovrum finner du stor och rymlig walk-in closet med uppbyggd garderobsinteriör i form av hyllor och häng.

I hall återfinns stort badrum beklätt i marmor på både vägg och golv med hotellkänsla. Här ges integrerat badkar med takdusch, vägghängd WC-stol, vackert handfat med infälld spegel samt handdukstork. Samtliga blandare är i kromat utförande inklusive handdukstork. Infällda spotlights i tak samt golvvärme.
Från denna adress bor du i klassiska kvarter med närhet till Strandvägen, Kungliga Djurgården och Östermalmstorg. Följer du gatan upp når du mysiga café La Grande Rue och den Oxenstiernska Malmgården som är en oas av grönska och del av 1700-talshistoria mitt på Östermalm där du kan njuta av nygjord parkmiljö med boulebanor. Alldeles bakom hittar du klassiska Brasserie Elverket med sin franska meny i mysig miljö som både serverar Ostronrally och håller teaterföreställningar i regi av Dramaten.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...