Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grev Magnigatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1589891
  • Bostadsrätt
  • 66 m2
  • 2
  • 7 895 000 kronor
  • 2 800 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

66 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Högt upp i gårdshuset saluförs nu denna oerhört väldisponerade och trivsamma tvårummare med attraktivt läge på Grev Magnigatan alldeles intill Strandvägen. Lägenheten är smakfullt renoverad och är i gott skick. Här bor du med generösa 3,5m i takhöjd och stora fönsterpartier i söderläge med fri sikt över takåsar och himmel! Varmt välkommen på visning!
Bakom betryggande dörr möts vi av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Ett stort och generöst vardagsrum med tre stora fönsterpartier och vackra originalattribut finns för disponering och erbjuder diverse olika möbleringsalternativ. Köket är modernt och i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Utrustat med all den maskinella utrustning som önskas. Bostadens sovrum är perfekt disponerat, plats för dubbelsäng med nattduksbord, högt till tak samt en garderobsvägg som tar hand om klädförvaringen. Badrummet nås från hallen och är utrustat med wc, dusch, badrumsskåp samt handfat.
Bostaden besitter många av de klassiska attribut som oftast efterfrågas på Östermalm så som högt till tak, stuckatur och vacker fiskbensparkett. Till bostaden disponeras ett källarförråd.
Från denna adress bor du i klassiska kvarter med närhet till Strandvägen, Kungliga Djurgården och Östermalmstorg. Följer du gatan upp når du mysiga café La Grande Rue och den Oxenstiernska Malmgården som är en oas av grönska och del av 1700-talshistoria mitt på Östermalm där du kan njuta av nygjord parkmiljö med boulebanor. Alldeles bakom hittar du klassiska Brasserie Elverket med sin franska meny i mysig miljö som både serverar Ostronrally och håller teaterföreställningar i regi av Dramaten.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...