Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grev Turegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1536404
  • Bostadsrätt
  • 90 m2
  • 2
  • 7 950 000 kronor
  • 4 002 Kronor

90 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
I navet av Östermalm på attraktivt läge alldeles invid Karlavägens grönskande allé ges här chans att förvärva ett eget, charmigt gårdshus om totalyta 90 kvm (varav boarea 64 kvm samt biarea 26 kvm) med mysig villakänsla och tillgång till möblerbar uteplats på gaveln. Huset innehåller vackra originaldetaljer från sent 1800-tal med både lantlig och modern känsla fördelat på tre våningsplan med stillsamt, lugnt läge på innergård!

Välkomnande och rymlig hall öppnar upp med god plats för avhängnad som leder vidare till husets samtliga delar. På bottenvåning finner du tilltaget kök, matplats och sällskapsdel med tre stora fönster i fil som ger fin atmosfär och rymd. Modernt kök med vita släta luckor och vacker bänkskiva i carraramarmor som även finns infällt i fönsternischerna för enhetligt intryck. Här ges god arbets- och förvaringyta, fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, tvättmaskin, diskmaskin, vinkyl, spis/ugn samt fläkt, passande kromad blandare och vita spotlights i tak. På vägg finner du karaktärsfullt bistrokakel samt infälld spegel och på golv marockanskt klinker för att skapa en mer varm känsla. Köket ger fantastiskt god yta för matplats åt 8-10 personer. Från spiraltrappan i kök når du husets ovanvåning och sällskapsdel med mer karaktärsfulla drag från byggnadsåret med vackra takbjälkar i vitt. Här ges plats för såväl stor soffgrupp med tillhörande möblemang som arbetsplats och sovrum. Ovanvåningen ger fyra fina ljusinsläpp med utsikt över innergård varav ett takfönster.
Från hall finner du originaltrapp i sten som leder till källarvåning. Här ges rogivande sovrum med vackert sadeltak och plats för stor dubbelsäng samt garderob. Intill når du två rymliga walk-in closets med interiör i form av hyllor och häng av mörkt träslag där det ena dressingroomet går att disponera som sovrum. Från kök och sällskapsdel är husets stora badrum beläget. Här ges en modern, avskalad miljö helkaklat i vitt med grått klinker på golv. Integrerat badkar med dusch, stor kommod i vitt utförande med mörkt träslag på bänk och dubbla handfat samt WC. Två stora infällda speglar på vägg förstärker rymden, infällda spotlights i tak och handdukstork i kromat utförande samt elburen golvvärme. I huset finns vattenburna element på samtliga våningsplan som ingår i värmekostnaden, golvvärme finns även på hela botten- och källarvåningen men som går på separat elkostnad.
Här bor du med ostört läge på lugn innergård i navet av Östermalm med Karlavägen strax utanför porten. Från Grev Turegatan når du Humlegårdskvarteren, Östermalmstorg och Stureplan på någon minuts promenadavstånd som tar dig vidare till både Nybrokajen och city. Runt hörnet hägrar fantastiskt utbud av Östermalms mest populära kvarterskrogar som Brasserie Godot, Nybrogatan 38 och Spanjorskan. Alldeles utanför porten hittar du Östermalms egna italienare Trattoria Montanari som sprider det genuina italienska köket dit du alltid är välkommen för såväl lunch, middag som ett glas vin i all sin enkelhet. Välsorterade ICA Esplanad finner du ett kvarter ifrån som tillhör en av Stockholms absolut bästa livsmedelsbutiker. Kommunikationer som tunnelbana och buss från Karlavägen tar dig enkelt till Stockholms resterande stadsdelar.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...