Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grev Turegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1660899
  • Bostadsrätt
  • 60 m2
  • 2
  • 6 995 000 kronor
  • 2 143 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

60 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På populär och trivsam gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande tvårummare, belägen i vackert gårdshus.
Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde med 4 fönster i fil mot fantastisk innergård, påkostade materialval samt generöst sällskapsrum med vackra utsmyckningar. Med en takhöjd på hela 3,1 m upplevs lägenheten luftig och rymlig. Harmoniskt badrum i toppskick med golvvärme. Rogivande sovrum med något mörkare färgtoning bidrar till en mysig känsla! Köket är smakfullt renoverat med gråa fronter och carraramarmor som bänksskiva. Hela bostaden har under senare år genomgott en förädling för att nu presenteras i detta exklusiva skick med svitkänsla. Vacker fastighet med stabil och populär förening som är lågt belånade.
Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr med avhängning längs hallen och tillhörande garderob. Hallen öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat med tillhörande matplats och öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Luftigt och modernt kök med all önskvärd maskinell utrustning inklusive vinkyl. Grå skåpsluckor samt påkostad bänkskiva i carraramarmor. Spatiöst sällskapsrum med ett magnifikt fönster och måttbeställda gardiner från golv till tak. Vardagsrummet erbjuder väl tilltänkt möbleringsalternativ med plats för både soffparti och matplats. Vardagsrummet besitter många av de klassiska attribut som efterfrågas på Östermalm; högre bröstpanel, två magnifika takrosett, stuckatur samt ett fantastiskt vackert brädgolv som är vitlaserat. Rymligt badrum beklätt med marmor. Här finns en regndusch med glasad duschvägg, ett fantastiskt tvättställ, vägghängd-wc, handdukstork, platsbyggt skåp samt golvvärme. Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Stor garderob i vardagsrummet som tar hand om klädförvaringen..
Här bor du i en vacker fastighet på attraktiv adress som har byggår under sent 1800-tal. Grev Turegatan leder både upp till Valhallavägen och hela vägen ner till Birger Jarlsgatan och vidare mot Dramaten och Nybrokajen med Östermalmstorg och Saluhallen på vägen. I närheten finner du allt du kan önska. På några minuters gångavstånd hittar du Fältöversten med ett brett utbud av butiker. På Grev Turegatan ligger Trattoria Monanari som på senare tid blivit omåttligt populärt för deras middagssittningar. Välsorterade ICA Esplanad finner du någon minut bort som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. För dig som gillar att träna finns Sats Stadion ett stenkast bort. Är du en person som önskar ekologiskt, närodlat, glutenfritt och vegetariskt står Ecoist till din tjänst, en oas för att hitta det bästa för din kropp i matväg.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...