Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grev Turegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1680462
  • Bostadsrätt
  • 82 m2
  • 3
  • 8 750 000 kronor
  • 3 179 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

82 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
I vacker, välskött fastighet anno 1881 finns denna välplanerade och ljusa lägenhet med balkong och lugnt läge mot gården. Vackra originaldetaljer bevarade såsom spegeldörrar, stora fönster, vackra stuckaturer samt högt i tak (3m).
Bakom betryggande säkerhetsdörr väntar en välkomnande hall med avhängning och möbleringsalternativ. Rymligt och generöst vardagsrum med vacker fiskbensparkett och fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och plats för så väl soffa som matplats om man önskar. Modernt kök med full maskinell utrustning och matplats för 4-6 personer. Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp mot lugn innergård. I bostadens andra sovrum/matrum finner vi utgång till balkong med förmiddagssol. Platsbyggda garderober från golv till tak som tar hand om förvaringsbehovet. Välplanerat och helkaklat badrum med dusch. Synnerligen ljus & inbjudande lägenhet klar för inflyttning. Lägenheten är genomgående bra skick med väl genomtänkta detaljer och materialval. Solid och välskött förening med trevlig innergård. Tvättmaskin finns integrerat i köket.
Utmärkta kommunikationer med både t-bana Stadion eller Östermalmstorg och flera innerstadsbussar endast någon minut bort. Till bostaden disponeras ett rymligt källarförråd. Perfekt barnvagnsförråd precis i anslutning till entrén.
Varmt välkomna!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...