Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Jungfrugatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1662867
  • Bostadsrätt
  • 44 m2
  • 2
  • 4 250 000 kronor
  • 1 541 Kronor

44 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Med lugnt och stillsamt läge på mysiga Jungfrugatan ges här chans till denna utsökta lägenhet med generös disposition, tilltagen takhöjd och bevarade detaljer som djupa fönsternischer, dörrar i original och höga golvsocklar samt vackert trägolv av ljust träslag genomgående. Lägenheten är lugnt och trivsamt belägen på nedre botten med allt Östermalm har ett erbjuda ett kvarter ifrån där du finner Karlavägens grönskande allé vidare ner mot Östermalmstorg och Stureplan.
Rymlig och avhängningsvänlig hall med klinkergolv och anslutning till badrum välkomnar som leder vidare in till generöst kök centralt placerat mellan sällskapsdel och sovrum. Sällskapsrummet ger en tilltagen takhöjd med fint ljusinsläpp med rymlig möbleringsyta för både stor soffgrupp samt matplats åt 6-8 personer och vetter mot lugna Jungfrugatan som ostört kan stoltsera som en av Östermalms mer stillsamma gator. Sovrummet vetter även det mot Jungfrugatan och ger plats för dubbelsäng med praktisk och rymlig garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar samt extra förvaring under djup fönsterbänk. Köket är centralt placerat mellan de båda rummen och går i en vit färgskala med grön nyans som ger modern känsla med släta luckor. Maskinellt utrustat med rostfri kyl/frys från Bosch, dismaskin, spishäll samt fläkt. Passande bistrokakel på vägg och ljusgrå bänkskiva av komposit. Köket ger även yta för en extra matplatsdel om så önskas. Från hall nås rymligt badrum i modernt utförande med grått klinker på golv och vita kaklade väggar. God duschyta med duschvägg i klarglas och kromad blandare samt handfat i betong med kommod av mörkt träslag och infälld spegel på vägg. WC-stol, golvvärme och infällda spotlights i tak.
Från denna adress bor du alldeles intill navet av Östermalm med Karlavägens grönskande allé runt hörnet. Både Karlaplan och Östermalmstorg nås på kort promenadavstånd där du längs vägen finner ett stort utbud av välkända restauranger, livsmedelsbutiker och bageri som Fat Franks, restaurang Daphnés, ICA Esplanad, Karla Frukt i ny regi och klassiska Tösse Bageriet. Åt andra hållet når du Valhallavägen där buss avgår till samtliga stadsdelar av Stockholms innerstad.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...