Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Karlavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1684368
  • Bostadsrätt
  • 61 m2
  • 3
  • 6 095 000 kronor
  • 2 557 Kronor

61 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På attraktiva Karlavägen återfinns denna ljusa etagelägenhet om 66 kvm totalyta med tilltagen balkong i sydväst belägen i charmigt gårdshus. Lägenheten är smakfullt renoverad med en mängd bevarade, klassiska attribut från byggnadsåret 1896 som förstärker sekelskifteskänslan med vackra golvsocklar, ljuspigmenterat trägolv och magnifik takhöjd som skapar rymd samt markis längs hela nedervåningen för dem varmaste dagarna.
Rymlig och avhängningsvänlig hall med garderob och infällda spotlights välkomnar med inre del som leder vidare in till generös matplats och sällskapsrum i fil. Köket nås direkt från hall och är smakfullt renoverat i grå färskala med släta luckor och passande mässingsbeslag med läderdetalj och får fint ljusinsläpp från stort fönster mot gård. Påkostad bänkskiva av carraramarmor beklär bänk och bardel där även god arbetsyta ges. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn från Siemens med inbyggt mikro och ångfunktion samt diskmaskin. I köket finner du även en bardel längs vägg med plats för tre personer med utökad förvaring under. Från matplats ges utgång till stor balkong i rakt västerläge med markis och fri utsikt över innergård där många soltimmar från lunchtid fram till kväll ges. Matplatsen ger yta åt 8-10 gäster med stort matbord och tillhörande möblemang. I fil återfinns sällskapsrum med två vackra fönster som får fint ljusinsläpp med djupa fönsternischer. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och har även en mindre bokhylla längs ena väggen. Spiraltrapp leder till rogivande, rymligt sovrum på vindsdel med vackra bjälklag och murstock samt två stora fönster varav det ena är takfönster. Här skapas plats för stor dubbelsäng och plats till förvaring och garderob. Från sovrum finns idag ytterdörr till föreningens råvind om cirka 35 kvm där diskussion förts om möjlighet till försäljning för att sätta ihop med denna lägenhet. Inga beslut är tagna men frågan har blivit positivt bemött och är välkommen att föra vidare från köpare om så önskas.
På nedervåning är badrum beläget, renoverat i smakfull modern men samtidigt lantlig känsla. Franskt bistrokakel i vitt beklär vägg med carraramarmor på golv. Takdusch med vikbara duschväggar och infälld brunn är placerad längst in tillsammans med tvättmaskin och arbetsbänk i marmor ovanför. Handfat med kommod i enhetligt utförande samt spegel på vägg. Handdukstork, infällda spotlights i tak samt golvvärme.
Här bor du på attraktiv Östermalmsadress alldeles intill Karlaplan och dess grönskande vackra allé. Runt hörnet når du Banérgatan som tar dig hela vägen till Gyllene triangeln, Narvavägen och Djurgårdsbron. Välsorterade ICA Karlaplan når du på en minuts promenad som även kan kompletteras med allt vad Fältöversten har att erbjuda.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...