Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Karlavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1694427
  • Bostadsrätt
  • 105 m2
  • 4
  • 10 950 000 kronor
  • 4 338 Kronor

105 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu saluförs den här fina våningen i sekelskiftesfastighet med två balkonger och öppen spis på Östermalms paradgata Karlavägen. Läget är oslagbart och ett utav de attraktivaste. Våningen har en öppen, social planlösning med tre rum i fil och köket som hjärta. Köket är renoverat i ljusa toner med full maskinpark och en generös matsalsdel där du kan mysa framför den fungerande öppna spisen. Trivsamt och rymligt sällskapsrum med balkong mot den första av föreningens två innergårdar. Trots att du bor mitt på Östermalm är ändå läget helt ostört tack vare att hela lägenheten ligger inbäddad i föreningens två innergårdar.
Två väl disponerade, bra sovrum som båda är belägna mot föreningens innergårdar. Master bedroom ligger avskiljt mot den andra innergården och ger dig access till lägenhetens andra balkong som ligger skyddat och rofyllt. Rymligt badrum med badkar och dusch. Gott om förvaringsutrymmen i form av garderobsväggar och 3 stycken externa förråd. Representativ, totalrenoverad fastighet med moderna bekvämligheter. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen har planer på att exploatera vinden.
Här bor du i en vacker fastighet på attraktiv adress som har byggår under sent 1800-tal. Karlavägen är en esplanad på Östermalm som sträcker sig från Birger Jarlsgatan till Oxenstiernsgatan. Lägenheten är belägen i hjärtat av Östermalm och på några minuters gångavstånd är du nere vid Östermalmstorg/Stureplan och dess utbud av butiker. Välsorterade ICA Esplanad finner du på andra sidan gatan som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. I omnejd har du välrenommerade restauranger i ett pärlband som tex Nybrogatan 38, Hantverket och Brasserie Bobonne. För dig som gillar att träna finns Sats Stadion ett stenkast bort. Är du en person som önskar ekologiskt, närodlat, glutenfritt och vegetariskt står Ecoist till din tjänst, en oas för att hitta det bästa för din kropp i matväg.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...