Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Karlavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1706910
  • Bostadsrätt
  • 71 m2
  • 2
  • 6 495 000 kronor
  • 2 077 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

71 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskiftesdröm belägen invid Karlaplan i fastighet anno 1897. Denna 2:a (alternativt 3:a) är belägen i vackert gårdshus och besitter många klassiska egenskaper så som stuckatur, takrosetter och vackert brädgolv. Djupa fönsternischer med stora fönster mot grönskande innergård skapar en trivsam atomsfär. Den höga takhöjden skapar en trivsam rymd som inte återfinns i många hem.
Bakom betryggande dörr välkomnas du av en trivsam och funktionell hall som öppnar upp till hela hemmet. Vi har direkt access bostadens kök som är utrustat med all maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt hem samt plats för matplats. Här finns möjlighet att skapa ett andra sovrum om så önskas. Intill köket ligger badrummet som är utrustat med dusch, kommod, wc, skåp, plats för tvättmaskin. Vidare leds vi in till hemmets vardagsrum som är spatiöst utsmyckat med tidstypiska detaljer från sekelskiftet, inklusive fantastisk kakelugn. Här finns plats för både soffmöblemang och plats för större matbord. Bostadens sovrum är beläget är beläget i fil med både vardagsrum och kök mot trivsam innergård. Här finns plats för både dubbelsäng och vidare möblemang. Platsbyggda garderober som tar han dom förvaringsbehovet. Här finns även en vacker kakelugn.
Från denna adress bor på oslagbart läge invid Karlaplan på Karlavägens lugna del med närhet till Kungliga Djurgården. I närheten återfinns bland annat franskinspirerad kvarterskrogen Cassi, välsorterade ICA Karlaplan och på en kort promenad Garnisonen och dess stora utbud.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...