Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Linnégatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1722328
  • Bostadsrätt
  • 67 m2
  • 2
  • 6 495 000 kronor
  • 1 469 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

67 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På attraktivt läge i navet av Östermalm mellan både Östermalmstorg och Karlaplan återfinns denna generösa och tilltagna lägenhet i öppen planlösning. Med anor från både sekelskifte och klassisk funktionalism ges alla önskvärda faciliteter med modern känsla. Fransk balkong mot innergård.
Avhängningsvänlig hall välkomnar med gästtoalett och rymlig, skjutbar garderob samt hatthylla, där även golvvärme och infällda spotlights finns. Vidare nås stort sällskapsrum i öppen planlösning till kök med tre tilltagna fönster i fil för fint ljusinsläpp där man kan tyda spår av funktionalistisk stil.
Köket är placerat i hörnet och går i modern känsla från vita släta luckor med god arbets och- förvaringsyta från tilltagen köksbänk i tvådelat material av såväl mörkt träslag som praktiskt rostfritt. Fullt maskinellt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, stor kyl/frys i rostfritt med ismaskin samt integrerad diskmaskin från Siemens. Från andra sidan köksbänken ges utökad förvaring samt yta för bardel åt två till tre personer.
Sällskapsrummet ger en generös känsla genom sin disposition och sina vita golv. Plats finns för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats åt 8-10 personer. Vidare leds du in till rogivande sovrum med heltäckningsmatta för hotellkänsla beläget i fil med fint fönster för ljusinsläpp. Här återges yta för dubbelsäng där stor walk-in closet från golv till tak döljs bakom uppbyggd vägg med inbyggda spotlights som även har ett fönster med spröjs.
Från sovrum nås badrum som är helkaklat i vitt på vägg samt gråbrun nyans på plattor i såväl dusch som på golv. God duschyta med takdusch och vikbar vägg i klarglas ges i ena änden, stort badkar inryms i andra änden med bubbelfunktion. Handfat med kommod av mörkt träslag som enhetligt går ihop med förvaringsskåp på vägg i mörkt trä. Handdukstork i kromat utförande, tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare samt vägghängd WC-stol, golvvärme och infällda spotlights.
Från denna adress bor du i navet av Östermalm med närhet till såväl Östermalmstorg som Karlaplan. Linnégatan löper mellan grönskande Humlegården hela vägen till Berwaldhallen där Kungliga Djurgården tar vid. Med kort promenadavstånd från porten når du några av Östermalms mest välkända och prisbelönta kvarterskrogar som Daphnés, Broms och Nybrogatan 38.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...