Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Linnégatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1777872
  • Bostadsrätt
  • 100 m2
  • 4
  • 9 995 000 kronor
  • 5 113 Kronor

100 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Alldeles runt hörnet från Östermalmstorg finner ni denna optimala 4:a med dubbla balkonger och öppen spis. Nyligen totalrenoverad med mycket smakfulla och stilrena material och färger. Genomgående planlösning från gata till gård, två badrum, tre sovrum och stora öppna sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum.
Välkomnande entré med platsbyggd skoförvaring och sittbänk. Stengolv i Kolmordsmarmor, målade väggar och fiskbensparkett längre in i hallen som löper vidare genom hela bostaden.
Stort kök med mycket gott om förvaring samt stora arbetsytor i gotländsk kalksten. Snygg köksö med sittplats för fem barstolar. Fullt utrustat kök med induktionshäll, varmluftsugn, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. I anslutning till köket erbjuds en rymlig matplats intill fönster och balkong.
Stort och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats samt utgång till balkong. Intill soffgruppen finns den öppna spis i klassisk funkisstil. Stora ytor att inreda detta rum med bokhyllor, arbetsplats eller ännu mer förvaring eller sittgrupper.
Stilfullt master bedroom med eget badrum och balkong. Stor platsbyggd förvaring med belysning samt walk in closet. Badrummet är stilrent inrett i naturnära färger och material och utrustat med vägghängd toalett, dusch med glasvägg, handfat med kommod, golvvärme samt handdukstork.
Två bra och fina sovrum som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. I anslutning till dessa sovrum finns det större badrummet som är utrustat med badkar, handfat med platsbyggd förvaring, tvättmaskin och torktumlare, toalett samt handdukstork.
Ursprungligen är detta två lägenheter, med två lägenhetsnummer, och möjlighet till uthyrningsdel eller att sälja den ena delen finns då det även finns två entréer till bostaden.
Välkommen på visningen till en synnerligen välplanerad 4:a på ett av Östermalms absolut mest eftertraktade lägen.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...