Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Nybrogatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1662869
  • Bostadsrätt
  • 33 m2
  • 1
  • 3 295 000 kronor
  • 1 092 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

33 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu saluförs denna fina 1,5:a på bästa Östermalmsläge - I klassisk och skuldfri förening med högt och ljust läge. Härliga fönsterpartier och låg avgift - Här bor du på den lugna delen av Nybrogatan med högt och lummigt läge mot omkringliggande fastigheter!
Välkomnande hall med plats för avhängning och garderobsförvaring. Stort och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare det höga läget. Vardagsrummet går att möblera med soffa och soffbord och naturlig plats för sängen i alkoven(sängen på bild är 140x200). Stilfullt kök med all maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt hem samt matplats. Gott om förvaring. Matplats för 6-8 personer. Helkaklat badrum/wc med badkar. Genomgående trägolv. Detta är en genomgående fin lägenhet som passar perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet.

Belägen på lummiga, övre delen av populära Nybrogatan. Paradgata för restauranger såsom Nybrogatan 38, Papà Italiano, Nyko samt Riche och Teatergrillen. På Östermalmstorg finner vi både saluhall och matbutiker. ICA Esplanad ligger ett stenkast bort på andra sidan Karlavägen. Närhet till både Djurgården och dess grönska, som ner på stan och till Stureplan. Fantastiskt välskött förening som sedan vindsförsäljning är skuldfri, samt har gott om likvida medel. Föreningens gemensamma ytor som tvättstuga, övernattningslägenhet samt trapphus är nyrenoverade. Hjärtligt välkomna på visning!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...