Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sibyllegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1521135
  • Bostadsrätt
  • 45 m2
  • 2
  • 4 995 000 kronor
  • 2 163 Kronor

45 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Högt upp i huset saluförs nu denna oerhört väldisponerade och genomgående tvårummare med attraktivt läge på Sibyllegatan 20. Lägenheten har under senare år genomgått en totalrenovering med ett tilltalande kök och stilsäkert badrum. Här bor du med en generös balkong i trevligt öst-läge med fantastisk förmiddagssol! Garage finns i huset! Varmt välkommen på visning!
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Ett rymligt sällskapsrum/kök med given plats för soffmöblemang, soffbord och matplats. . Från sällskapsrummet nås balkongen i öst-läge där sol från morgon till lunch erbjuds samt inbjudande vy över trivsamma innergårdar och takåsar. Nyligen renoverat kök med vita skåpsluckor och fina kopparbeslag, här finns all önskvärd maskinell utrustning inkl. diskmaskin. Badrum med golvvärme, dusch med duschvägg, handfat med kommod samt kombinerad tvätt/torkmaskin. Fönster från badrum mot innergård! Rofyllt sovrum mot lugn innergård med gott om plats för dubbelsäng och extremt bra förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Vackert och påkostat ekgolv är genomgående för hela lägenheten förutom i badrummet där vi finner exklusiv Carraramarmor.
På denna adress bor du i hjärtat av Sibyllegatan som på några hundra meters avstånd tar dig till det bästa Östermalm har att erbjuda. För den stora sushi-fantasten hittar du Yume sushi som gjort sig välkända genom fina råvaror och dekorativa rätter. Är du en person som lever efter hälsan kommer Ecoist att bli din bästa vän. Här äter man såväl ekologiskt, närodlat som glutenfritt och kan samtidigt skänka miljön en tanke. Nybrogatan 38 som blivit en riktig Östermalmsklassiker belägen på parallellgatan är alltid ett alternativ för middag med vänner, take-away eller ett glas vin, här kan du sitta en hel sommarkväll och känna den ljumna brisen hela vägen från Strandvägen omfamna.
Östermalmstorg, Humlegårdsgatan och Stureplan är ett fåtal kvarter bort och kommer nu under sommartid blomstra med människor och uteserveringar. Från Sibyllegatan 20 har du alltid valmöjligheten att stanna kvar i stillsamma kvarter, eller låta dig lockas av citypulsen med liv och rörelse på några minuters avstånd.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...