Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sibyllegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1577807
  • Bostadsrätt
  • 54 m2
  • 2
  • 5 250 000 kronor
  • 1 825 Kronor

54 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På populär och trivsam gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande tvårummare, belägen i vackert gatuhus.
Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde med genomgående planlösning, balkong i fritt läge med mycket sol samt ett generöst sällskapsrum med vackra utsmyckningar. Med en takhöjd på hela 3,3 m upplevs lägenheten luftig och rymlig. Harmoniskt badrum i toppskick med golvvärme. Rogivande sovrum med tillhörande walk-in-closet som tar hand om klädförvaringen! Köket är smakfullt renoverat med utgång till bostadens balkong belägen i syd-väst med härliga soltimmar från strax efter lunch till sent på kvällen! Hela bostaden har genomgott en förädling för att nu presenteras i detta exklusiva skick med svitkänsla. Vacker fastighet med stabil och populär förening som är lågt belånade.
Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr med avhängning längs hallen och tillhörande garderob. Hallen öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat med tillhörande matplats och balkong mot lummiga innergårdar. Luftigt och modernt kök med all önskvärd maskinell utrustning från Siemens. Gråbeiga skåpsluckor samt påkostad bänkskiva i kalksten. Spatiöst sällskapsrum med ett magnifikt fönster och måttbeställda gardiner från golv till tak. Vardagsrummet erbjuder väl tilltänkt möbleringsalternativ med plats för både soffparti och matplats. Vardagsrummet besitter många av de klassiska attribut som efterfrågas på Östermalm; högre bröstpanel, dekorativa vägglister, en magnifik takrosett samt ett fantastiskt vackert brädgolv i naturlig kulör. Rymligt badrum beklätt med stora kakel-/klinkerplattor med beige kulör till golv och väggar. Här finns en regndusch med glasad duschvägg, ett fantastiskt tvättställ med bra förvaring i kommod, vägghängd-wc, två handdukstorkar från INR, eluttag samt golvvärme. Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Genom en industriglasdörr finner du lägenhetens rymliga walk-in-closet som är elegant inredd med lyxig sammetsmatta för optimal komfort.
Här bor du i en vacker, minnesmärkt fastighet på attraktiv adress som har byggår under sent 1800-tal. Sibyllegatan leder både upp till Valhallavägen och hela vägen ner till Dramaten och Nybrokajen med Östermalmstorg och Saluhallen på vägen. I närheten finner du allt du kan önska. På fem minuters gångavstånd hittar du Fältöversten med ett brett utbud av butiker. På Sibyllegatan ligger Karla Café som på senare tid blivit omåttligt populärt för såväl frukost som eftermiddagsfika. Välsorterade ICA Esplanad finner du någon minut bort som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. För dig som gillar att träna finns Sats Stadion ett stenkast bort. Är du en person som önskar ekologiskt, närodlat, glutenfritt och vegetariskt står Ecoist till din tjänst, en oas för att hitta det bästa för din kropp i matväg.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...