Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sibyllegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1659762
  • Bostadsrätt
  • 64 m2
  • 2
  • Ej angivet
  • 2 057 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

64 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu har du möjlighet att förvärva ett boende i både en historisk och välbevarad fastighet på Östermalm anno 1893. Det byggnadsminnesmärkta tegelhuset bjuder på generös takhöjd och en spännande historia att berätta. Här får du en bevarad sekelskifteslägenhet med tidstypiska detaljer som två stycken fungerande kakelugnar, takhöjden på över 3 m, stuckatur och högresta fönster. Fönsternischer och dörrar har bevarade speglar och kakelugnarna är vackert utsmyckade.
En mycket attraktiv, genomgående planlösning fördelad på 2,5 rum som ligger högst upp i huset på våning 4 av 4. Fönster tillsammans med den generösa takhöjden ger rymd och magnifika ljusinsläpp. Mellan kök och vardagsrum har man valt en öppen social planlösning som erbjuder rum för stora middagsbjudningar framför den fungerande kakelugnen. Köket är ett stilrent Nolte kök. Sovrummet är rofyllt placerat mot den lugna innergården har en platsbyggd garderobsvägg och en mysig heltäckningsmatta. Här finns ytterligare en vacker fungerande kakelugn samt access till barn/arbetsrummet.
Arbetsrummet är beläget mot innergården och är inredd med heltäckningsmatta samt platsbyggd skrivbordslösning vilket också fungerar också utmärkt som barnrum eller walk-in-closet. Badrummet är helkaklat och utrustat med spotlights, dusch och tvättmaskin.
Här bor du på attraktiv adress med närhet till Östermalms knytpunkter Karlaplan och Östermalmstorg. Restaurangerna är de absolut bästa i det här området och i utbudet hittar du anrika sådana som Sturehof, Riche samt Daphnés som tillhör en av Östermalms klassiska kvarterskrogar. Med kort promenadavstånd ligger Gärdesfälten och Kungliga Djurgården framför dig vilka ger utmärkta möjligheter till reinkarnation och söndags aktiviter. Föreningen har låga avgifter och är skuldfri. Välkommen att bo riktigt bra!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...