Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Skeppargatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1491955
  • Bostadsrätt
  • 41 m2
  • 1
  • 4 495 000 kronor
  • 1 859 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

41 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På en av Östermalms mest eftertraktade adresser, tre portar från Strandvägen saluförs nu denna fantastiska sekelskifteslägenhet tre underbara fönster mot trivsam innergård och vacker stuckatur. Bostaden presenteras i mycket hög standard och står inflyttningsredo. Den smarta planlösning möjliggör flertalet olika möbleringsalternativ med praktisk sovalkov. Köket är även det nyrenoverad och utrustat med bla diskmaskin och vinkyl! Klätt i exklusiv Carraramarmor. Lägenheten är belägen på den del av Skeppargatan som är återvändsgata vilket gör detta boende mycket lugnt och trivsamt.
Här bor du på bästa adress med närhet till både Östermalmstorg och Djurgårdens grönska. Strax ovanför porten finner du Villagio, en kvarterkrog med italienskt inslag som blivit en riktig Östermalmsklassiker. Här kan du avnjuta ett glas i kvällssolen, äta middag med vänner eller take-away för hemmakvällarna. Är du en frukostmänniska är Riddarbageriet med deras nybakade bröd något för dig. Härifrån har du alltid valmöjligheten att stanna kvar i stillsamma kvarter, eller låta dig lockas av citypulsen med liv och rörelse på några minuters avstånd.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...