Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Skeppargatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1691935
  • Bostadsrätt
  • 61 m2
  • 2
  • 6 600 000 kronor
  • 1 859 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

61 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
På lugn och trivsam gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande tvårummare, belägen i vackert gårdshus anno 1884. Här erbjuds ett fantastiskt ljus med genomgående planlösning, en stor balkong, ett generöst sällskapsrum med fungerande kakelugn. Rogivande sovrum mot trivsam innergård med generös platsbyggd förvaring. Rymligt badrum med separat toalett. Tvättmaskin finns. Köket är smakfullt renoverat med utgång till bostadens underbara balkong i sydväst. Vacker och välskött fastighet med stabil förening.
Lägenheten har genomgående hög takhöjd och tilltalande planlösning. Stort, ljust sällskapsrum med generösa fönster, plats för matsalsdel, fungerande eldstad samt plats för soffgrupp. Stilfullt och trevligt kök med rymlig matplats samt utgång till trivsam balkong. Givetvis fullt utrustat. Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober. Trevligt, rymligt och helkaklat badrum med dusch, förvaring och tvättmaskin. Separat WC i anslutning. Hall plats för avhängning. Lägenheten har genomgående fint brädgolv.
På denna adress befinner du dig i mysiga och lugna Östermalmskvarter med vackra Strandvägen alldeles nedanför. I kvarteren hittas restauranger som charmiga Coco Carmen med sin förnyade meny, rutiga dukar och förlängda öppettider. Brasserie Elverket huserar i korsningen Styrmansgatan/Linnégatan och gör sällan någon besviken med sin franskinspirerade mat & miljö och påhitt som Ostronrally vissa dagar i månaden.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...