Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Strandvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1570397
  • Bostadsrätt
  • 155 m2
  • 6
  • 22 500 000 kronor
  • 6 458 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

155 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu saluförs Villa "Stallet" på mycket attraktivt läge ute på Djurgården med enastående utsikt! Villan upplåts med bostadsrätt och består av sex rum och kök fördelat på ett plan. Hela bostaden är i absolut toppskick med hela fem möjliga sovrum, två badrum samt tvättrum. En familjedröm helt enkelt! Parkeringsplats ingår i avgiften samt båtplats. "Studiolägenhet" om 18kvm finns inkluderat i totalarean som består av 1 rum med pentry, badrum med tvättmaskin. Låga driftskostnader med vattenburen värme i hela huset! Varmt välkomna!
Entrén öppnar upp och bjuder på ett stort och rymligt kök utrustat med allt som efterfrågas i ett modernt hem, där självklart vinkyl och diskmaskin är inkluderat! I anslutning till köket finns en trivsam matplats med plats för stor sittgrupp och skjutdörrar ut till verandan med sol från morgon till kväll. I öppet landskap med kök och matplats finner vi hemmets vardagsrum som besitter många av de kriterier som efterfrågas varav några är; högt till tak, braskamin samt tre magnifika fönster som bidrar med vacker sjöutsikt! I fil med vardagsrummet finns ett "tv-rum"/extra sovrum.
Hemmets sovrum och badrum ligger i ostört läge med distans ifrån de sociala rummen. Tre sovrum i fil med platsbyggda garderober, där samtliga inrymmer dels säng och önskat möblemang. Vägg i vägg med master bedroom finns husets stora badrum med både badkar och dusch. I hallen närmare entrén finns husets andra badrum med dusch. I hallen finns även platsbyggda garderober som tar hand om förvaringsbehoven.
Här bor man ostört i "Stallet" ute på Djurgården med närhet till allt man kan önska. Närheten till naturen och vattnet men samtidigt så nära city är svårt att hitta! I närheten av bostaden finns välsorterade Ica Värtan, SATS Gärdet för den träningsmedvetna samt hela Gärdesfältet. En kortare cykeltur tar oss till Strandvägen och vidare till storstadens puls!
Varmt välkomna!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...