Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sturegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1574348
  • Bostadsrätt
  • 71 m2
  • 3
  • 6 950 000 kronor
  • 3 634 Kronor

71 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Här ges chans att utforma din egen drömlägenhet med högt läge ut mot attraktiva Sturegatan och Humlegården. Lägenheten innehåller många vackra sekelskiftesattribut som kakelugn och fiskbensparkett samt balkong med härlig morgon- och förmiddagssol mot innergård. Från hall leds du vidare till inre del som tar dig till samtliga delar, här återfinns även wc och yta för avhängnad. Sällskapsdelen vetter mot Sturegatan med två stora fönster och vacker kakelugn i hörnet. Här ges god plats för såväl soffgrupp som matmöblemang. I fil når du sovrum med fint fönster som även det vetter mot Sturegatan där plats för stor säng med tillhörande möblemang och garderobsyta ges.
Mot innergård finner du kök och lägenhetens andra sovrum. Från kök har du direktanslutning till balkong med högt läge över innergården i öst för fin morgon- och förmiddagssol. Köket har en lantlig karaktär med vita luckor och bänkskiva av trä. Fina arbets- och förvaringsytor genom rymliga högskåp och yta för matplats åt 2-4 personer. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spis, ugn och tvättmaskin. I fil är lägenhetens stora och rogivande sovrum beläget, här ges stort fönster som släpper in morgonljus samt garderobsvägg och generös yta för stor dubbelsäng. Badrummet är renoverat med en lantlig bistrokänsla med tvådelat kakel i både vitt och svart med klinker på golv. Dusch med vikbara duschväggar i klarglas, vitt handfat i passande lantligt utförande samt handdukstork i kromat utförande samt spotlights.
Här når du Humlegården på några meter och både Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. Rakt över gatan hittar du två omåttligt populära restauranger med skandinaviska inslag. Hantverket liknar finedining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Restaurang Proviant vägg i vägg har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror. Önskar du istället en av Stockholms mest välsorterade livsmedelsbutiker finner du ICA Esplanad med kort avstånd runt hörnet på Karlavägen.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...