Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Surbrunnsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1737738
  • Bostadsrätt
  • 48 m2
  • 2
  • Ej angivet
  • 2 300 Kronor

48 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
På trivsamma Surbrunnsgatan återfinns denna sobra, välskapta och ljusa vindslägenhet med takterrass fylld av karaktär där bevarade vindsdetaljer som murstock och takstolar möter modern, skandinavisk interiör och snickerier. Tilltagna fönsterpartier vetter åt två väderstreck från såväl stora fönster i sovrum, takfönster på loft och skjutbara panoramarutor i sällskapsdel som leder ut till möblerbar terrass mot innergård med utsikt över Vasastans vackra takåsar.
Avhängningsvänlig hall välkomnar med plats till förvaring och leder vidare till sällskapsrum i öppen planlösning till kök. I taket återfinns vackra takbjälkar med svarta spotlights på skena som ger en ytterligare dimension till takhöjden upp till nock. Sällskapsrummet ger plats till stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats för 4-6 personer. Skjutbara glasdörrar ger stort ljusinsläpp med utsikt över kvarterets takåsar och skapar en naturlig övergång till vad som är utomhus. Terrassen har fantastiskt solläge med yta för möblemang som loungegrupp, växtlighet och grill. Köket är placerat centralt i mitten och går i en modern men samtidigt mjuk känsla med ljusgröna släta luckor, läderlindade kromade beslag och vacker bänkskiva av marmor samt vitt kakel på vägg. Köket ger god arbets och- förvaringsmöjlighet med såväl över som underskåp. Påkostad maskinell utrustning som kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin från Miele. Ovanför köket finner du lägenhetens andra sällskapsyta på loft. Här ges en överblick över sällskapsrummet med svarta smidesräcken, takfönster för fint ljusinsläpp och möblerbar yta åt fåtöljer med bokhylla på vägg.
Sovrummet vetter åt andra sidan med stort ljusinsläpp från vackert, högrest fönsterparti med klassisk värmande radiator nedtill. Yta för dubbelsäng med tillhörande möblemang ges samt rymlig walk-in closet med infällda spotlights, fyra tilltagna hyllplan och hängare samt god golvyta. Badrummet går i modern Soho-känsla med tvådelad färgskala av vita stående kakelplattor på vägg och svart hexagonmönstrad klinker på golv. Rymlig duschyta med vikbar duschvägg i klarglas, två svarta stående handdukstorkar, vitt handfat med svart kommod, spegel med svart armatur ovanför, WC-stol, tvättmaskin från Electrolux, infällda spotlights i tak samt golvvärme.
På Surbrunnsgatan finner du välkända restauranger som Jim & Jacob, mysiga Crêperie & Logi och Hanssons Bar & Matsal. Surbrunnsgatan är för många Stockholmare inte långt från skratt där Norra Brunn med sin populära uppställning av ståuppkomiker fyller både lokal och scen kväll efter kväll med gäster som Johan Rheborg och Björn Gustafsson. Om inte utbudet här känns frestande når du Roslagsgatan på kort avstånd som leder dig in i Sibirien där klassiska soppkök slåss med Michelinstjärnor. På Odengatan når du Stockholms resterande stadsdelar med breda busslinjer, tunnelbana samt citybanan på kort promenadavstånd.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...