Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Torsplan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1532848
  • Bostadsrätt
  • 81 m2
  • 3
  • 10 595 000 kronor
  • 4 943 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

81 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
På en av Stockholms mest expansiva platser i gränslandet mellan Vasastan och Torsplan beläget på våning 26 återfinns här denna nyproducerade lägenhet signerad Oscar Properties. Här ges både terrass, balkong och magnifika panoramafönster i samtliga rum som ger panoramavy över hela Stockholms innerstad med himlen som närmsta granne.
Hall välkomnar och öppnar upp till sällskapsdel med generös yta och milsvid utsikt från skjutbara glaspartier som leder ut till terrass i sydöst. Från sällskapsdel når du stort master bedroom i anslutning till badrum med panoramafönster och djup fönsternish i rakt söderläge svårt att inte älska med plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Alldeles invid är badrum beläget, helkaklat med natursten, specialdesignade förvaringslösningar och stämningsfull ljussättning för att behålla den ljusa men samtidigt varma upplevelsen som i övriga delar av lägenheten. Badrummet ger rymlig duschyta med duschvägg i klarglas, kromade blandare, handdukstork, spegelskåp, infällda spotlights, golvvärme och tvättpelare gömd bakom vägg.
Österut finner du både tilltaget kök och matplats, utgång till balkong för underbar morgonsol och sovrum. Köket som är exklusivt ritat för Norra Tornet går i skandinavisk, gråvit färgskala med ljus natursten på såväl bänk som stänkskiva. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och häll. Yta till matplats ges för 8-10 personer med skjutbara panoramarutor till balkong för att låta gränsdragningen mellan inomhus och utomhus försvinna. Balkongen ger utsikt mot Norra Djurgården och Brunnsviken utmärkt placerad för att låta sig drunkna i morgonsol med plats för möblemang. Lägenhetens andra sovrum är beläget i fil med samma stora panoramafönster med vy som i master bedroom med plats för stor säng och möblemang.

Norra Tornet ger ett sofistikerat men robust intryck där ljusinsläpp spelar viktig roll från såväl indragna terrasser och tilltagna fönsterpartier.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...