Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Upplandsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1566074
  • Bostadsrätt
  • 137 m2
  • 5
  • 14 500 000 kronor
  • 4 680 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...


Telefon:

137 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
På attraktiv adress invid Tegnérlunden ges här tillfälle för denna ljusa, arkitektritade och välskapta våning på eget våningsplan om totalyta ca 186 kvm med både takterrass och inredd vindsdel i etage belägen i historisk fastighet som tidigare verkat åt både karamelltillverkning och verkstad. Våningen har genomgått en totalrenovering av hög klass där man verkat för att med varsam hand både modernisera men även tillvarata många klassika attribut som efterfrågas. Våningen har genomgående påkostade material och platsbyggd interiör där vitlaserade askgolv med ljudisolering under beklär samtliga rum med vattenburen golvvärme och även trådlöst ljud/ljussystem samt infällda spotlights i tak.
Vänligen kontakta Niclas Behrer för anmälan och visning, niclas@behrer.se alt 0708/992909.
Från gård välkomnas du genom utanpåliggande hiss som tar dig hela vägen upp till ytterdörren. Sista trapphusdelen tar vid som även tillhör lägenheten där du möts av en yttre halldel med vackert ljusinsläpp och rymd från fönster och tilltagen takhöjd samt fina armaturer på vägg och industriell skiljevägg i glas. Inre halldel öppnar upp där du möts av magnifik platsbyggd trapp med integrerad belysning och garderobsförvaring längs sidan som leder upp till vindsdelen som både kan nyttjas åt både sällskapsdel eller sovrum förberett för fyra vindsfönster. På nedervåningens första del finner du två tilltagna och rogivande sovrum samt badrum med magnifika spröjsade fönster och utsikt över innergårdens takåsar samt vacker fungerande kakelugn i ena. Badrummet är helkaklat i vitt med grå klinker på golv som ramas in väl med stor grå kommod och handdukstorkar från INR i samma enhetliga kulör. Inkaklat badkar med takdusch i kromat utförande, inbyggda kranar från Tapwell samt spotlights i tak och både vatten- samt elburen golvvärme. Från både inre hall och sovrum når du den generösa sällskapsdelen med vackert spröjsade fönster ut över innergård och takterrass med charmig kakelugn centralt placerad i rummet. Här ges rymlig yta för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Sällskapsdelen leder följsamt in till våningens hjärta i form av kök genom vackra, skjutbara pardörrar i glas.
Köket har en lantlig och romantiskt men samtidigt modern karaktär som blivit platsbyggt med stort öga för detaljer och ytskikt, i hörnet pryder sagolik och ögonskön fungerande kakelugn. Gråskalig klinker från Bricmate beklär golv och går hand i hand med den smakfulla gråa kulör på kökets snickerier. Här hittas god arbets- och förvaringsyta med stort skafferi där även tvättpelare finns. Fullt maskinellt utrustat med dubbel kyl/frys, diskmaskin (Bosch) och spis i tidstypiskt utförande från exklusiva Bertazzoni. Köket ger generös matplats åt 6-8 personer och direktutgång genom glasad dubbeldörr till takterrassen. Terrassen om cirka 13 kvm ger både en balkong samt mindre trapp upp till platådel där samtliga väderstreck nås med fri tillgång till sol hela dagen från tidig morgon till sen kväll med stor yta för utemöblemang, grill och växter för botanisk känsla.
Från köket når du master bedroom en-suite via möblerbar tambur med utgång till terrass som skiljs av från resterande del av våningen. Här finner du rymligt badrum med bistrokakel på vägg och stora gråa plattor på kortsida vid dusch samt grått klinker på golv. Takdusch i kromat utförande med inbyggda kranar från Tapwell samt samma enhetliga kommod som i våningens första badrum. Vägghängd WC, spotlights och golvvärme. Master bedroom med karaktärsfull form på rummet med grå heltäckningsmatta för att ge ett mjukare intryck, här ges god yta för stor dubbelsäng. Fina fönster vetter mot takterrassen ovanför säng och ger ett vackert ljusinsläpp med morgonsol. På sidan leds du ner till undervåning där stor walk-in closet finns, beklätt med heltäckningsmatta och platsbyggd belyst garderobsinredning. Master bedroom är även försedd med praktisk aircondition med både kyla och värme på vägg.
Via app och smartphone kan många faciliteter i lägenheten styras som belysning och högtalarsystem.
Bostadsrättsföreningen har en nödutrymning och servicegång via lägenheten. Där skall förvärvaren se till att den är tillgänglig och fungera för bostadsrättsföreningens behov.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...