Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Vanadisvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1722329
  • Bostadsrätt
  • 60 m2
  • 2
  • 4 950 000 kronor
  • 2 328 Kronor

60 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
Här ges nu chans att förvärva denna tilltalande Vasastanslägenhet på attraktivt läge med vackra originaldetaljer, stort ljusinsläpp och tilltagen takhöjd. Generös planlösning öppnas upp genom stor och möblerbar hall med yta för avhängnad och förvaring som leder vidare till sällskapsdel och sovrum belägna i fil som vetter mot föreningens trevliga förgård. Sällskapsrummet bjuder på attribut som vackra furutiljor till golv, djupa fönsternischer och plats för såväl soffgrupp som matplats för 6-8 personer. Vidare möts rymligt och rogivande sovrum med samma magnifika attribut och fint ljusinsläpp. Sovrummet ger yta för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang och har en stor klädkammare. Invid sovrummet finns en bedårande läshörna som med enkelhet kan nyttjas som kontor samt mer förvaring i större klädkammare.
Genom hall som är lägenhetens centralaste del når man kök beläget mot innergård. Renoverat och modernt med genomgående vita släta luckor och fint kakel som ger bistrokänsla med god arbets och förvaringsyta. Fullt maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, ugn, mikrovågsugn och fläkt samt gashäll och diskmaskin. Från hall nås badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Utrustat med tvättmaskin och ypperlig förvaring ovanför. Regndusch , WC, handfat med kommod samt spegel med belysning och handdukstork. Utöver hallens goda möblerbara yta samt avhängnad finns även garderob för utökad förvaring.
Utanför porten hittar du Vasastans stora utbud av restauranger och butiker samt Odenplan en kort promenad bort. Nya citybanan har nyligen öppnat sin nya station strax intill och tar dig till Stockholms alla delar på några få minuter. Önskar du grönska och natur lurar Haga Parken och Brunnsvikens vackra miljö inte långt härifrån.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...