Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Vikingagatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1662837
  • Bostadsrätt
  • 62 m2
  • 2
  • 4 995 000 kronor
  • 2 940 Kronor

62 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
På populär och trivsam gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande tvårummare, belägen i vackert gatuhus.
Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde med genomgående planlösning, ett generöst sällskapsrum med vackra utsmyckninga samt påkostade materialval. Med en hög takhöjd upplevs lägenheten luftig och rymlig. Väldigt påkostat badrum i toppskick med golvvärme och tvättmaskin. Rogivande sovrum med tillhörande walk-in-closet som tar hand om klädförvaringen. Köket är smakfullt renoverat och plats för matplats. Hela bostaden har genomgott en förädling för att nu presenteras i detta fina skick med svitkänsla. Vacker fastighet med stabil och populär förening som är lågt belånade.
Välkomnande hall innanför betryggande dörr med avhängning längs hallen. Hallen öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat med tillhörande matplats mot lummiga innergårdar. Luftigt och modernt kök med all önskvärd maskinell utrustning inkl gasspis. Vita skåpsluckor samt påkostad bänkskiva i trä. Spatiöst sällskapsrum med ett magnifikt fönster och måttbeställda gardiner från golv till tak. Vardagsrummet erbjuder väl tilltänkt möbleringsalternativ med plats för både soffparti och matplats. Vardagsrummet besitter många av de klassiska attribut som efterfrågas i Vasastan; högre bröstpanel, dekorativa vägglister samt ett fantastiskt vackert brädgolv som är vitlaserat. Rymligt och väldigt påkostat badrum beklätt med stora kakel-/klinkerplattor i carraramarmor till likväl golv och väggar. Här finns ett stort badkar med glasad duschvägg, ett fantastiskt tvättställ med bra förvaring i kommod, vägghängd-wc, två handdukstorkar, tvättmaskin samt golvvärme. Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord mot lugn innergård. Från sovrummet finner du lägenhetens rymliga walk-in-closet som är elegant inredd och tar hand om klädförvaringen.
Här bor du i en vacker fastighet på attraktiv adress som har byggår under tidigt 1900-tal. Vikingagatan leder både upp till Solvändan och ner till Rörstrandsgatan och dess trevliga caféer och restauranger! I närheten finner du allt du kan önska. På någon minuts promenad hittar du Vasaparken och dess gröna atomsfär. Välsorterade ICA Birkahallen finns ett kvarter bort och är räddaren i nöden då man behöver spontanhandla! För dig som gillar att träna finns nyrenoverade Sats Sportpalatset på andra sidan Sankt Eriksbron

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...