Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Armfeltsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1500236
  • Bostadsrätt
  • 84 m2
  • 3
  • 6 995 000 kronor
  • 4 149 Kronor
Få all info om bostaden!
Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Läs mer...
Du kan ta direkt kontakt med denna mäklare
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

84 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Interiör
Nu saluförs äntligen Gärdets bästa trea! Här kan man bocka av många saker på listan, så som två sovrum i bra storlek, vardagsrum med fungerande eldstad, stor och solig balkong i söderläge och genomgående gott skick med flera originaldetaljer bevarade, så som vacker parkett och idylliskt burspråk. Lägenheten upplevs väldigt ljus tack vare sitt höga läge i huset och att den är belägen på gaveln vilket adderar fönster åt tre väderstreck. Belägen alldeles invid Tessinparkens fontän, med närhet till både Gärdesfältens grönska och Fältöverstens utbud, är detta en perfekt trea för de som önskar både Gärdets lugn men nära till allt!

Välkomnande hall med plats för avhängning och klädförvaring. Stort, härligt vardagsrum med fungerande eldstad. Här går det att möblera med både soffgrupp och matsalsbord, och sitta och njuta av den vackra eldstaden. Genom hallen nås även bostadens stillfulla köket. Här finns all maskinell utrustning såsom ugn med spishäll, diskmaskin, micro samt kyl och frys, såväl som mycket förvaring och arbetsyta. I köket går det också att möblera med en mindre matplats. Lägenheten har två bra sovrum, ett lite större master bedroom med fransk balkong och ett något mindre som idag disponeras som arbetsrum och gästrum. Balkongen ligger i soligt söderläge och vetter mot grönska och takåsar. Vidare finns ett rymligt badrum med dusch, handfat med kommod och plats för tvättmaskin samt wc. Detta är en genomgående fin trea med alla önskvärda funkisdetaljer bevarade. Givetvis är bostaden utrustad med säkerhetsdörr.

Attraktivt läge på nedre Gärdet med Tessinparken alldeles invid. Närhet till Karlaplan och Fältöversten med all dess service och matbutiker. Solid och stabil förening. Varmt välkomna på visning!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...