Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Banérgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1445677
  • Bostadsrätt
  • 110 m2
  • 4
  • 7 795 000 kronor
  • 6 446 Kronor

110 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Interiör
Nu saluförs denna nyproducerade (2014) lägenhet med egen utgång till en av Stockholms största privatägda parker! Ovärderlig tillgång som är många barnfamiljers och trädgårdsentusiasters dröm! Bostaden nyproducerad 2014 och är i mycket hög standard; Kärhs Verona ekparkett i hela lägenheten, påkostat kök från HTH med bla dubbla kyl & frys samt bänkskiva från Silestone i kvartskomposit. Givetvis finns inbyggt diskmaskin i köket.Två badrum med innanförliggande ledningar, varav det ena utrustat med massagebadkar, dusch, tvätt- och torktumlare, wc samt dubbla handfat. Det andra med dusch, wc och handfat. Inbyggt högtalarsystem i kök/vardagsrum och badrum finns kopplat till Sonossystem och lämnas kvar i lägenheten.
Bostaden disponeras med ett stort och härligt kombinerat vardagsrum/kök mot husets grönskande baksida. Hela 16 stycken fönster i rad vetter sommartid mot en grönskande oas eller vintertid mot ett drömliknande vinterlandskap. Två rymliga hallar med mycket goda förvaringsmöjligheter utrustade med Kvik skjutdörrar. Tre sovrum varav ett master och två barnrum, det ena med ett eget krypin/myshörna om ca 6 kvm.
Bostadens läge är perfekt för er som ställer höga krav på ert boende och värdesätter närhet till natur, shoppingcentrum och goda kommunikationer. Eller varför inte den träningsmedvetna som under vinterhalvåret tar längdskidorna ut på Gärdesfältet och under sommartid besöker närliggande utegym eller tar en joggingtur runt Kungliga Djurgården? Ett stenkast från bostaden finns Tessinparken som öppnar upp för många härliga eftermiddagar och helger tillsammans med familjen! Fältöversten erbjuder det som önskas i shoppingväg, likaså de lokala boutiqerna så som Valhallabageriet och Gärdets Fisk & Delikatesser.
Två förråd disponeras i källarplan. Intyg från nybyggnationen avseende våtrum mm finns.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...