Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Innerstad, Dalagatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1480581
  • Bostadsrätt
  • 114 m2
  • 3
  • 10 500 000 kronor
  • 5 478 Kronor

114 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Innerstad

Interiör
Ring för visning! Vindsvåning med villakänsla. Välkommen till denna fina och påkostade etagevåning i genomgående mycket bra skick. Totalyta om 130 kvm där boytan är 114 kvm + biyta om 16 kvm. Högt och ljust läge med såväl terrass som balkong. Köket tillsammans med vardagsrummet bildar härliga sociala ytor i genomgående med vackra parkettgolv. En gedigen ektrappa leder upp till övre plan där en separat sovrumsavdelning finns med två bra sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum jämte badrum. Se den alternativa planritningen.
Välkomnande entré med platsbyggda garderober. Entrén öppnar upp mot en inre hall med stor inbyggd förvaring. Fin gäst-wc med stengolv. Vardagsrum med såväl fungerande öppen spis som platsbyggda bokhyllor med infälld belysning gör detta rum extra gemytligt. Fint ljusinsläpp från balkongdörrarna. Balkongen ligger i sydväst. Från andra sidan sett har vi ett fantastiskt trevligt, påkostat och socialt kök. Stor köksö med gott om både sittplatser och förvaring. Ett riktigt kvalitetskök från Tibro med bänkskivor i marmor. Vitvaror från bl a Miele. Vinkyl och spis med dubbla ugnar från Ilve för den matlagningsintresserade. Samtliga handtag, knoppar, lampknappar och kontakter från Buster And Punch. Belysningen från bl a Buster And Punch och Jonas Bohlin är infälld och ingår. Gott om förvaring samt ett rymligt skafferi. Även här finns de platsbyggda bokhyllorna med belysning och inbyggd soffa vid matplatsen. Mycket smakfullt designat. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch döljer sig bakom ett förråd i köket. Längs hela köket sträcker sig en terrass om 14 kvm. Härligt fritt läge i sydöst med utsikt över takåsar och vy ända till Hötorgsskraporna. Här får man plats med stor grill och sittgrupp. Utebelysning och markiser.

Övre plan med härlig vindskänsla som takbjälkarna bidrar till. Två bra sovrum där masterbedroom kan bli ett tredje sovrum om så önskas. Mycket bra förvaringslösningar i båda sovrummen. I masterbedroom finns en längsgående garderob och där man även kommer rakt in till sitt vindsförråd via en dold dörr. Stort kaklat badrum i sobra färger med badkar och dusch. Barnrummet har en platsbyggd våningssäng varav den undre sängen mäter en dryg meter i bredd. Den platsbyggda lekstugan uppskattas av alla barn.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...