Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grevgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1439917
  • Bostadsrätt
  • 33 m2
  • 2
  • 3 500 000 kronor
  • 2 042 Kronor
Du kan ta direkt kontakt med denna mäklare
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

33 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Här saluförs denna smakfullt renoverade lägenhet med balkong i västerläge och ostört läge i gårdshus på attraktiv adress med närhet till Strandvägen på lugna Grevgatan. Lägenheten är genomgående renoverad under 2018 med fina ytskikt som ljusgråa väggar, ljuspigmenterad fiskbensparkett och trägolv, påkostat kök samt badrum. Generös och välkomnande hall ger plats för avhängnad och förvaringsmöjlighet som leder vidare till både matplats och sällskapsdel. Det mellersta rummet ger matplats för 6-8 personer med utgång till stor och rymlig balkong i rakt västerläge för utmärkt eftermiddags och kvällsol. Här finns även förvaringsyta i form av klädkammare. Vidare leds man till generös sällskapsdel/sovrum med magnifikt fönster och härligt ljusinsläpp. Här ges yta för rymlig dubbelsäng och soffgrupp samt lägenhetens andra klädkammare för mer förvaring.
Köket går i lantlig karaktär med moderna inslag i vackert ljusgrå ton, grå stenskiva och passade beslag i kromat utförande med fina läderdetaljer. God förvaring och arbetsyta med överskåp och bänkdel, fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin och fläkt. Badrum nås från hall med modernt inslag beklätt med smakfull sten på både vägg och golv. Takdusch i kromat utförande med duschvägg i klarglas och stilren brunn i form av linjeavlopp längs vägg. Vägghängd WC, vitt handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, golvvärme samt infällda spotlights.
Från denna plats på Grevgatan befinner du dig strax ovanför Strandvägen och dess kajer och är utmärkt placerad för att nå såväl Djurgårdsbron, Östermalmstorg och Karlaplan på några få minuters promenad. Förutom klassiska kvarterskrogar som Broms och Nybrogatan 38 några kvarter ifrån erbjuder Grevgatan italienska Il Conte och populära Villagio runt hörnet för en bit mat. Fantastisk herrkonfekttion och Stockholms bästa skrädderi finns allra längst ned vid namn Rose & Born. Föredrar du vin har du en av Stockholms mer exklusiva vinkällare rakt utanför porten, Magnusson Fine Wine!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...