Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Grev Magnigatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1564614
  • Bostadsrätt
  • 50 m2
  • 2
  • 4 995 000 kronor
  • 1 802 Kronor

50 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Högst upp i huset saluförs nu denna oerhört väldisponerade och trivsamma tvårummare med attraktivt läge på Grev Magnigatan alldeles intill Strandvägen. Lägenheten har under senare år nyttjats varsamt så skicket är mycket gott. Här bor du med en generös och stor balkong i trevligt sydväst med fantastiskt solläge och utsikt över idylliska innergårdar och takåsar. Varmt välkommen på visning!
Bakom ny och betryggande säkerhetsdörr möts vi av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Ett rymligt kök med plats för matplats och diverse möblemang. Utrustat med gott om arbetsyta och förvaring. I fil med köket ligger vardagsrummet som upplevs stort och väldigt ljust. Rummet upplevs stort och l just tack varje stora fönster och ljusflöde från sovrummet. Bostadens sovrum ligger även det i fil med kök och vardagsrum och inrymmer en dubbelsäng med platsbyggda garderober runt om sig! Sovrummet är även det mot lugn och rogivande innergård. Här finns utgång till bostadens balkong som är av storlek, extra stor! Balkongen vetter åt sydväst där sol från tidig eftermiddag erbjuds samt inbjudande vy över trivsamma innergårdar och takåsar Badrummet nås från hallen, mellan kök och vardagsrum, och är utrustat med badkar, badrumsskåp kommod med handfat, handdukstork och fönster! Wc finns separat i närhet till entrén.
Bostaden besitter många av de klassiska attribut som oftast efterfrågas på Östermalm så som högt till tak, högre bröstpanel samt vacker fiskbensparkett. Till bostaden disponeras ett källarförråd.
Från denna adress bor du i klassiska kvarter med närhet till Strandvägen, Kungliga Djurgården och Östermalmstorg. Följer du gatan upp når du mysiga café La Grande Rue och den Oxenstiernska Malmgården som är en oas av grönska och del av 1700-talshistoria mitt på Östermalm där du kan njuta av nygjord parkmiljö med boulebanor. Alldeles bakom hittar du klassiska Brasserie Elverket med sin franska meny i mysig miljö som både serverar Ostronrally och håller teaterföreställningar i regi av Dramaten.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...