Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Kommendörsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1469264
  • Bostadsrätt
  • 98 m2
  • 4
  • 14 700 000 kronor
  • 2 490 Kronor

98 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu saluförs denna fantastiska våning belägen högst upp i en eftertraktad fastighet på Kommendörsgatan. Optimal och eftertraktad planlösning, med ovanligt genomtänkt och bra förvaring, som möjliggör tre sovrum mot lugn gård! Våningen besitter många av de egenskaper som önskas, två balkonger varav den ena är belägen i rakt söderläge, fungerande öppen spis, två trevliga burspråk. Listan kan göras lång! Detta hem är av mycket hög standard och renoverades i sin helhet 2017 där moderna inslag har blandats med vackra bevarade originaldetaljer. Våningen är även utrustad med diskret anordning av TV-apparater med surroundsystem av Sonos i samtliga rum. Samt smidig internetanslutning i samtliga rum.
Våningen disponeras med ett stort och härligt kombinerat vardagsrum/kök med fungerande öppen spis och utgång till bostadens ena balkong! Exklusivt platsbyggt kök med full maskinell utrustning. Stort utrymme för gediget matbod som tillfredställer även de större middagssittningarna. Två rymliga hallar utrustade med platsbyggda garderober och linneskåp. Våningen erbjuder tre möjliga sovrum varav master med fullt inredd walk-in-closet och utgång till balkong i söderläge. De två mindre sovrummen erbjuder platsbyggda garderober även dessa fullt inredda. Det platsbyggda köket och garderoberna är byggda av finsnickare för att få bästa tänkbara finish och kvalité. Samtliga garderober består av exklusiv ekinredning.
Bostadens läge är perfekt för er som ställer höga krav på ert boende och värdesätter ett av Stockholms bästa utbud av restauranger, dagligvarubutiker, delikatessbutiker och kemtvättar/skrädderier. Ett stenkast bort ligger Östermalmstorg och Stureplan med obegränsade möjligheter till nöjen och shopping. Samtidigt erbjuder området en mycket bra samhällsservice med bl a ett flertal daghem och vårdcentraler inom gångavstånd.
Ett förråd disponeras på vinden samt ett mindre källarförråd. Intyg från renovering avseende våtrum mm finns.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...