Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Nybrogatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1490991
  • Bostadsrätt
  • 31 m2
  • 1
  • 3 495 000 kronor
  • 898 Kronor

31 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu saluförs denna fina 1:a på bästa Östermalmsläge - I klassisk och skuldfri förening med högt och ljust läge. Härliga fönsterpartier och låg avgift - Här bor du på den lugna delen av Nybrogatan med högt och lummigt läge mot omkringliggande fastigheter - Flexibelt tillträde!
Välkomnande hall med plats för avhängning och garderobsförvaring. Stort och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare det höga läget. Vardagsrummet går att möblera med soffa och soffbord och naturlig plats för sängen i alkoven. Stilfullt kök med all maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt hem samt matplats. Gott om förvaring och serveringsskåpet i köket är i original. Matplats för 2-4 personer. Helkaklat badrum/wc med dusch. Genomgående trägolv. Detta är en genomgående fin lägenhet som passar perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet.

Belägen på lummiga, övre delen av populära Nybrogatan. Paradgata för restauranger såsom Nybrogatan 38, Papà Italiano, Nyko samt Riche och Teatergrillen. På Östermalmstorg finner vi både saluhall och matbutiker. ICA Esplanad ligger ett stenkast bort på andra sidan Karlavägen. Närhet till både Djurgården och dess grönska, som ner på stan och till Stureplan. Fantastiskt välskött förening som sedan vindsförsäljning är skuldfri, samt har gott om likvida medel. Föreningens gemensamma ytor som tvättstuga, övernattningslägenhet samt trapphus är nyrenoverade. Hjärtligt välkomna på visning!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...