Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sibyllegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1359394
  • Bostadsrätt
  • 111 m2
  • 4
  • 11 750 000 kronor
  • 3 889 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...


Telefon:

111 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Välkomna till denna fantastiska sekelskiftesvåning belägen i vacker kulturminnesmärkt fastighet på attraktiv adress strax invid Karlavägens allé. Våningen ger bevis på en svunnen tid med många bevarade originalattribut som genomgående smyckar samtliga rum som får sin egen karaktär. Fyra magnifika kakelugnar, tilltagen takhöjd och unik takstuckatur med tillhörande takmålningar är ett av många exempel på detta. Generöst sällskapsrum i fil till matsal med stora fönster som vetter med Sibyllegatan. Vackert dekorerad med utsökta takmålningar och underbar unik takstuckatur som ramas in med bedårande kakelugn och hög bröstpanel. Pardörrar öppnar upp till våningens bedårande matsal som ger plats för 8-10 personer, även här utsmyckat med vacker stuckatur och kakelugn med spegel och fantastisk krona. Smakfullt kök i grå färgskala med släta luckor, integrerade mässingsbeslag, blandare i mässing och bänkskiva av marmor. God förvaring och arbetsyta, fullt maskinellt utrustat och rymlig matplats för 4-6 personer med utsikt över grönskande innergård. Från kök är våningens mindre sovrum beläget, rogivande mot innergård med vacker kakelugn och plats för säng med möblemang. Våningens stora sovrum är beläget längst, även detta rogivande mot innergård med utgång till balkong. Stor garderobsvägg, kakelugn och plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Smakfullt, tilltalande badrum beklätt i marmor med takdusch, duschvägg, modern handdukstork, vägghängd WC, kommod med handfat, infälld spegel samt spotlights. Våningen ger utöver detta prov på goda förvaringsutrymmen med stor välkomnande hall med plats för avhängnad samt gäst-wc. Två rymliga klädkammare varav ett med tvättmaskin och torktumlare strax intill.
Här bor du i unik fastighet på attraktiv adress strax intill Karlavägens grönskande allé och utbud. Sibyllegatan leder hela vägen ner till Dramaten och Nybrokajen med Östermalmstorg på vägen. I närhet till porten finner du Karla Café som på senare tid blivit omåttligt populärt för såväl frukost som eftermiddagsfika. Välsorterade ICA Esplanad finner du ett stenkast bort som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. Är du en person som önskar ekologiskt, närodlat, glutenfritt och vegetariskt står Ecoist till din tjänst, en oas för att hitta det bästa för din kropp i matväg.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...