Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sibyllegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1489592
  • Bostadsrätt
  • 36 m2
  • 2
  • 3 195 000 kronor
  • 1 470 Kronor
Få all info om bostaden!
Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Läs mer...
Du kan ta direkt kontakt med denna mäklare
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

36 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
I vacker funktionalistisk fastighet med byggnadsår 1934 ges här chans till denna ljusa och generösa lägenhet fördelat om två rum. Klassiska detaljer för byggnadsåret präglar denna lägenhet genomgående som även bjuder på tilltagna fönsterpartier och fiskbensparkett. Möblerbar och rymlig hall beklätt med stengolv öppnar upp med god plats för avhängnad och förvaring från väggyta och garderob. Vidare leds du in till generös sällskapsdel som vetter mot lugna innergård med trivsam atmosfär och fint ljusinsläpp från stora fönster med beslag i original och vackra fönsterbrädor av sten. Detta rum ger plats för både stor soffgrupp och matplats åt 4-6 personer och innehar även en stor klädkammare längs ena väggen. Sovrum är beläget i fil som även det vetter mot lugna innergården. Här ges ännu ett tilltaget fönster för fint ljusinsläpp med plats för säng med tillhörande möblemang.
Kök och badrum nås från hall där kök får naturligt ljusinsläpp genom funktionella fönster. Köket går i vit färgskala med bänkskiva samt golv i bambu. Här ges god arbets och förvaringsyta med tre hyllplan längs vägg, maskinellt utrustat med kyl/frys, spis/ugn och blandare med ho i oxiderad mässing samt diskmaskin. Renoverat badrum helkaklat i vitt och schackmönstrat klinker i vit/grå färgskala på golv. God duschyta med kromade blandare, vit handdukstork, handfat i hörn med spegelskåp ovanför, WC, inställda spotlights och golvvärme.

Här bor du i vacker, klassisk fastighet med stram funktionalistisk karaktär från 1934. Denna adress kan sägas vara beläget i navet av Östermalm där du bor nära Östermalmstorg, Humlegårdskvarteren och har kort promenadavstånd till Karlaplan. Fortsätter du Sibyllegatan ner möts du av vackra Strandvägen, Nybrokajen och Skärgårdsbåtar. Sibyllegatan går parallellt med Nybrogatan där du hittar ett av Östermalms bredaste utbud av restauranger och butiker som populära kvarterskrogarna Nybrogatan 38, Spanjorskan och nyöppnade Ciccio's som bjuder in för italiensk soulfood i mysig miljö. Vidare förbi Östermalmstorg finner du en av Stockholms mest välrenomerade skomakerier Bäckmans skor och fantastisk herrkonfektion hos Gabucci. Kommunikationer som tunnelbana och buss nås med högst en minuts avstånd som tar dig till Stockholms resterande stadsdelar.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...