Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sturegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1456793
  • Bostadsrätt
  • 117 m2
  • 4
  • 10 200 000 kronor
  • 4 144 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

117 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Välkomna till denna magnifika och generösa våning belägen högst upp på eget våningsplan i vacker tilltalande fastighet mot Sturegatan. Här bor du på attrativt läge invid både Stureparken och Humlegården med närhet till Östermalsmtorg och Stureplan. Våningen erbjuder generös rumsdisposition, tilltagen takhöjd och genomgående vackra, massiva trägolv med originalattribut som djupa fönsternischer. Stor hall med vacker stuckatur, garderobsvägg och tvättmaskin öppnar upp till genomgående serveringsgång som löper längs hela bostaden med moderna infällda spotlights och garderobsförvaring. Sällskapsdel öppnas upp med öppen planlösning till matsal som vetter med högt och fritt läge mot Sturegatan med tre stora fönster i fil där fungerande öppenspis och yta för stort soffmöblemang ges. Matsalen som ligger öppet i fil ger plats åt 8-10 middagsgäster med stort möblemang. Det stora master bedroom vetter även det mot Sturegatan med god yta för dubbelsäng och tillhörande möblemang, rymlig garderobsvägg löper längs vägg med utökad förvaringsmöjlighet ovanpå. Köket är beläget i mitten av lägenheten mot innergård med fri utsikt över takåsar och utgång till balkong i sydöst. Köket får stort ljusinsläpp och går i vita toner med högblanka luckor på såväl över som underskåp med goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Köksbänk i trä och vitt bistrokakel på vägg. Full maskinellt utrustat med vinkyl, kyl/frys från Gorenje, diskmaskin, spishäll med ugn. Köket ger även rymlig matplats för 4-6 personer. Mot innergård vetter bostadens två andra rymliga sovrum i varsin ände, här ges plats för säng med möblemang i båda. I serveringsgången hittas både badrum och gäst-wc med smakfulla materialval. Helkaklat badrum med vita stora plattor på vägg, stor duschyta med röd mosaik, vägghängd-wc, vitt handfat, spegelskåp med belysning, infällda spotlights, golvvärme och handdukstork. Gäst-wc är beklätt med grå sten och ett mörkare träslag på både kommod och hylla. Vägghängd-wc och infälld spegel på vägg samt spotlights.
Denna våning är belägen högst upp på eget våningsplan med enskild entré i trapphus och är en utmärkt familjevåning med avskilda sovrum och gott om förvaring för att inte låta störas av någon. Med sitt fria och höga läge med utsikt över såväl Sturegatan som vackra takåsar mot gård bor du utan insyn och med integritet. Här når du Humlegården på några meter och både Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. Rakt över gatan hittar du två omåttligt populära restauranger med skandinaviska inslag. Hantverket liknar finedining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Restaurang Proviant vägg i vägg har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...