Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Sturegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1558863
  • Bostadsrätt
  • 68 m2
  • 2
  • 5 975 000 kronor
  • 2 607 Kronor

68 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Välkomna till denna fina arkitektritade vindsetage med insynsskyddad terrass. Härliga sociala ytor på plan 3 med kök och vardagsrum i samklang. Massiva ekgolv och gedigen ektrappa leder upp till övre plan. Östört gårdsläge med attraktiv adress på Östermalm!
Välkomnande hall med fönster och bra garderobslösning bakom skjutdörrar. Gäst wc i anslutning. Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två fönster och här finns plats för såväl soffgrupp som middagsbord. Köket har en trevlig baröppning mot vardagsrummet och här kan man också sitta. Kök med björkluckor och all maskinell utrustning. Under trappan som leder upp till övre plan finns det också förvaring. På vindsplanet med sina karakteristiska takbjälkar finns sovrummet, badrummet och terrassen. Fint ljusinsläpp från tre takfönster och stor fönsterkupa med mycket ljusinsläpp. Rymligt badrum med bl a stort hörnbadkar och tvättmaskin. Den soliga terrassen ligger som en ostörd oas. Här finns det belysning, infravärme och vattenslang.
Med sitt fria och höga läge med utsikt över vackra takåsar bor du här utan insyn och med integritet. Här når du Humlegården på några meter och både Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. Rakt över gatan hittar du två omåttligt populära restauranger med skandinaviska inslag. Hantverket liknar finedining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Restaurang Proviant vägg i vägg har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...