Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Valhallavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1558858
  • Bostadsrätt
  • 100 m2
  • 3
  • 8 995 000 kronor
  • 3 797 Kronor

100 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu saluförs denna generösa trerummare i representativ fastighet med attraktivt läge på övre Östermalm. Bostaden ligger i trivsamma och stillsamma kvarter i anslutning till Karlaplan, citypulsen nås med gångavstånd. Bostaden är belägen på en och en halv trappa upp är genomgående vilket bidrar till naturligt ljusflöde. Denna våning vetter mot idylliska Breitenfeldsgatan samt mot lummig innergård. Detta hem besitter många av de klassiska attribut som ofta efterfrågas så som; vacker fiskbensparkett, sagolika skjutdörrar samt ett fantastiskt burspråk i sovrummet med fransk balkong. Den vältänkta planlösningen ger ett mycket yteffektivt hem med separat kök med stor matplats och fönster mot innergård.
Innanför betryggande dörr möts vi av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och klädförvaring i garderob samt en gäst-wc. Vi leds vidare in till den inre hallen/bibliotek med platsbyggd bokhylla längst ena väggen. Detta rum är ett av lägenhetens mest nyttjade och kan disponeras efter diverse olika önskemål! Vardagsrummet ligger i fil med bostadens ena sovrum med grönskande fönster mot Breitenfeldsgatan. Synnerligen välplanerat och lättmöblerat rum. Sovrummet avskiljs med vackra skjutdörrar, även det med fönster åt Breitenfeldsgatan. Plats för såväl större säng och möblemang om man önskar. Det större sovrummet är beläget i fil med kök med ett fantastiskt burspråk och franskbalkong mot föreningens innergård. Platsbyggda garderober för klädförvaring samt plats för stor dubbelsäng samt sängbord. Mellan de två sovrummet finner vi en stor walk-in-closet. Köket är utrustat med allt vitvaror från välkända Miele och Siemens. Den maskinella utrustningen som erbjuds utöver diskmaskin är kyl, frys, ugn, mico och vinkyl.
Från denna adress bor du på lugn och eftertraktad del av Valhallavägen med dess grönskande allé utanför porten. Banérgatan löper runt hörnet och leder dig ner till Narvavägen, Gyllene Triangeln, Strandvägen och Kungliga Djurgården och låter dig passera förbi Banérbageriet när frukost hägrar. Några portar bort finns även välkända Valhallabageriet som levererar förstaklassig smakupplevelse! Välsorterade ICA Karlaplan når du på en minuts avstånd och kort därifrån även Fältöversten med prisbelönta matbutiken Sabis med sitt fantastiska utbud som utgör en av Stockholms främsta matbutiker. Grönskande Gustav Adolfsparken låter dig även ta en genväg för att komma till Östermalmarnas älskade Valhallabageriet med möjligtvis dem bästa kardemummabullarna i hela innerstan. Faciliteter som Nordic Wellness, postcenter och fräscha luncher på restaurang K-Märkt finner du i Garnesonen beläget på Karlavägen 102 när vardagens förpliktelser slår till.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...