Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Völundsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1514626
  • Bostadsrätt
  • 24 m2
  • 1
  • 2 750 000 kronor
  • 1 702 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

24 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
I grönskande och mysiga Atlaskvarteren även kallat Lilla Paris finner ni här denna yteffektiva och trivsamma lägenhet full av klassisk 20-talscharm med allt man kan önska om 24 kvadratmeter fördelad på ett rum med generöst sovloft och praktiska förvaringslösningar. Lägenheten vetter ut mot lugna Völundsgatan och Atlasvalven och får fint ljusinsläpp från tilltaget fönster. Rymlig hall öppnar upp med god yta för avhängnad som leder vidare in till sällskapsdel med generös takhöjd som ger rummet rymd. Här ges platsbyggd förvaring längs vägg med både separat klädkammare i original och garderob, vinkyl samt kyl/frys som döljs bakom moderna högblanka luckor i vitt. Rummet ger plats för både stor soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Rymligt sovloft nås genom nedfällbar trapp som döljs genom lucka för att maximera ytan, väl uppe på loft blickar du ner över sällskapsrum med välbyggt staket. Här ges plats för stor säng i form av 180 cm bred madrass.
Köket nås från sällskapsdel med alla faciliteter man tänkas kan behöva. Vita, fräscha ytskikt med extra kyl och frysfack utöver den stora kyl och frys, två spisplattor, diskho, fläkt samt spotlights och en praktiskt hylla för förvaring. I hall finner du badrum, helkaklat i vitt med grått klinker på golv och dusch, handfat med spegel, förvaringsskåp och wc-stol.
Här bor du i lugnt och grönskande kvarter med 20-talsklassicism i varje hörn där Atlas känns som en egen stadsdel i stadsdelen. Beläget mellan Birkastan, Vasastan och Sankt Eriksbron som kopplas ihop med Kungsholmen når du såväl underbara Rörstrandsgatan med populära butiker och uteserveringar som Vasaparken och Odenplan på kort promenadavstånd. Alldeles invid porten, upp för Atlastrappan hittar du nyöppnade restaurang och bar "Portal" som med sin fantastiska meny och miljö utgör ett av Vasastans för tillfället bästa platser att umgås på. Söker du istället en av innerstadens mest välsorterade livsmedelsbutiker huserar Cajsa Warg uppe på Sankt Eriksplan där du även finner kommunikationer som Stockholms största busslinjer och tunnelbana.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...