Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Ynglingagatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1521438
  • Bostadsrätt
  • 69 m2
  • 3
  • 5 775 000 kronor
  • 2 653 Kronor

69 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
Högst upp i huset saluförs nu denna ljuvliga trerummare med solig balkong i söderläge. Lägenheten har med varsam hand totalrenoverats till perfektion med ett generöst kök i trevlig pastellfärg och bedårande badrum i marmor. Här bor du ljust och insynsskyddat med en genomgående planlösning som erbjuder ett öppet och socialt kök mot sällskapsrum samt två rogivande sovrum mot lugn innergård. Välskött förening med stark ekonomi och låg belåning samt faciliteter som både bastu och övernattningslägenhet föreningens medlemmar har tillgång till.
Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr med goda avhängsningsmöjligheter som leder dig vidare till samtliga delar av lägenheten. Vidare når du sällskapsdel och kök i öppen planlösning med plats för stor soffgrupp och matmöblemang för 6-8 personer. Köket ger inslag av modern nationalromantik i tvådelad färgsakala av mintgrönt och bruten vit med vacker carraramarmor på bänk och passande beslag och blandare i mässing. Fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och häll. Här ger god arbets- och förvaringsyta med såväl överskåp och högskåp.
Med naturlig övergång från sällskapsdel och kök når du det rogivande stora sovrummet som vetter med fantastisk utsikt över innergård. Stort fönster släpper in gott om ljus genom hela rummet som ger rymd tillsammans med vitt golv och den vita tilltagna garderobsväggen i samma enhetliga känsla som kök med mässingsbeslag, vacker svart radiator i original sätter prägel och karaktär. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängmöblemang. I fil finner du lägenhetens andra sovrum som även det vetter med vacker vy över innergården med mintgrön färgskala på vägg. Här ges även direktutgång till balkongen, möblerbar och en given plats att umgås på under sommartid. Sovrummet är rymligt och ger plats för stor säng med möblemang och har en rymlig garderob med vita dörrar. Badrummet ger en påkostad hotellkänsla, helt beklätt i marmorkomposit på både vägg och golv med smakfulla mässingsblandare, takdusch och armaturer. Stor kommod i vitt utförande med handfat och tilltalande spegel ovanför. Infällda spotlights och golvvärme.
Från denna adress bor du inte långt ifrån sagolika Brunnsviken och Hagaparken med sina fantastiska vattennära grönområden och motionsspår. Inte långt härifrån når du även Odenplan som är en av Stockholms mittpunkter när det gäller kommunaltrafik från tunnelbana, busstrafik och citybanan. I kvarteret hittas mysiga kvarterskrogar och mindre caféer där personlig favorit är Pomme Crêperie på Idungatan.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...