Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Hälsingegatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1500231
  • Bostadsrätt
  • 110 m2
  • 4
  • 9 975 000 kronor
  • 3 651 Kronor

110 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
Här saluförs denna fantastiska våning med balkong belägen på eftertraktade och mysiga Hälsingegatan. Denna våning besitter många klassiska originalattribut som efterfrågas och har genomgått renovering med varsam hand för att behålla känslan av en svunnen tid med enhetlig grå färgskala. Bevarade detaljer som vackra pardörrar, magnifik fiskbensparkett, servisskåp och underbar takstuckatur med tilltagen takhöjd är några ögonsköna exempel på vad som här ges. Välkomnande, rymlig och möblerbar hall öppnar upp med god yta för avhängnad och förvaring samt gäst-toalett. Här hittas vackert serveringsskåp i original som blivit omhändertaget med grå nyans och som sätter ribban för resterande delar. Vidare leds du in till såväl kök som sällskapsdel belägna i fil. Sällskapsdelen visar sekelskifte från sin bästa sida med vackra fönsternischer och två tilltagna fönster för stort ljusinsläpp med fina radiatorer i original undertill. Rummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang där det sociala livet kan fortgå. Genom pardörrar finner du kök beläget i fil med två lika tilltagna och höga fönster som i sällskapsdel. Köket går i modern stil med vita släta luckor och svart bänkskiva som ger kontrast med glasad stänkskiva ovanför. Påkostad maskinell utrustning med ugn och integrerad mikrovågsugn och spishäll från Smeg samt gul, retroinspirerad kyl/frys. Det platsbyggda köket är arkitektritat och signerat Jacob af Klintberg. Köket ger rymlig och rogivande matplats för 8-10 personer.
Mot innergård når du master bedroom med lugnt och ostört läge som får stort ljusinsläpp från vackert fönster. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang som ramas in väl genom den platsbyggda garderob och förvaringsvägg som löper bredvid och över sängen med sobert intryck. Lägenhetens två andra sovrum är belägna i fil med samma rogivande och lugna läge med plats för säng och möblemang. Det ena sovrummet får lantlig karaktär genom rymlig garderob med pärlspont som går hand i hand med det vackra brädgolvet. Sistnämnda sovrummet ger även det utmärkt yta för säng och har utöver fint ljusinsläpp även utgång till stor, möblerbar balkong mot gården. Renoverat och rymligt badrum med tvättpelare och stor arbetsyta finner du centralt placerad mellan hall och sovrum. Helkaklat med både smakfull mosaik i turkos färgkulör och vita plattor med grå klinker på golv. God duschyta med takdusch i kromat utförande samt inkaklat badkar, vitt handfat med spegelskåp ovanför, infällda spotlights samt golvvärme.
Här bor du på lugna Hälsingegatan i navet av Vasastan beläget mellan Odenplan, grönskande Vasaparken och mysiga Birkastan med populära Rörstrandsgatan och dess restauranger och butiker. Med kort avstånd hittar du välsorterade matbutiker som ICA och Cajsa Warg med sitt enastående utbud av ekologiska och närproducerade råvaror där det även erbjuds matlagningskvällar för den intresserade. Klassiker som Tennstopet och Wasahof når du med kort promenad upp till Dalagatan. Hälsingegatan ligger alldeles intill Vasaparken som under sommartid är grönskande och utmärkt för umgänge liksväl som vintertid då skridskobana spolas. Från denna adress har du goda kommunikationsmöjligheter i form av närhet till Odenplan, tunnelbana och nya citybanan. Många av Stockholms busslinjer går alldeles utanför och tar dig smidigt till alla Stockholms stadsdelar.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...