Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Völundsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1492194
  • Bostadsrätt
  • 74 m2
  • 2
  • 5 290 000 kronor
  • 3 102 Kronor
Få all info om bostaden!
Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Läs mer...
Du kan ta direkt kontakt med denna mäklare
Bostadsrättsspecialisten
Bostadsrättsspecialisten
Telefon: 08 300 305
info@brspec.se

20-talspärla med fiskbensparkett, spröjsade fönster, snövita snickerier, spegeldörrar o...

Välkommen till en suverän hörnlägenhet om 74 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Välbevarade tidstypiska detaljer såsom högt till tak, generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster, fiskbensparkett samt vackra spegeldörrar och snickerier.– Trevlig och välkomnande entré som mynnar ut i en möblerbar inre hall. Bra förvaring i klädkammare.

– Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 6 personer. Kyl/frys, diskmaskin, gasspis, ugn och fläkt. Platsbyggd förvaring med inbyggd tvättmaskin.

– Snyggt badrum med vitkaklade väggar och klinkergolv. Dusch, handdukstork, WC samt handfat med kommod.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, suverän förvaring i garderobsvägg och klädkammare.

– Lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck.Lägenheten går att göra om till 3 r o k. Till lägenheten tillhör ett källarförråd och ett vindsförråd.Svårslaget läge i lugna och populära Atlaskvarteren. Fastigheterna på Atlasgatan omgärdas av välskötta trädgårdar och en lång allé utanför entréerna som bidrar till områdets gröna och lummiga idyll. Kvarteret kallas även för ”lilla Paris” för sin pittoreska inramning.

Huset är beläget ett stenkast ifrån pulsen kring St. Eriksplan och Rörstrandsgatan – som blir gågata under sommarmånaderna. Här återfinns ett rikt utbud av caféer, restauranger, butiker och annan service så som delikatessaffären Cajsa Warg, glassbaren Stikki Nikki, Mellqvist kaffebar, Joe & The Juice, Raw Sushi, Indian Garden och Burgers & Beers, som är några av Birkastans höjdare. För att inte nämna Il Forno, pizzerian några portar bort i samma kvarter, som är en av Stockholms bästa pizzerior.Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3 och 4), pendeltåg vid Odenplan samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...