Rapportera

Lägenhet att hyra, Stockholm Södermalm, Klicka för att se adressFolkungagatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1756773
  • Lägenhet
  • 53 m2
  • 3
  • 12 månader
  • 15.11.2019
  • 18 000 Kronor
  • Ja
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara Guldanvändare innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

53 m2 lägenhet uthyres i Stockholm Södermalm

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. En nyrenoverad bostad i gårdshuset med stora fönster med ett härligt ljusflöde som vetter ut mot innergården.

Bostadens läge har allt vad Södermalm erbjuder precis utanför dörren. Lägenheten ligger invid Nytorget med dess restauranger, butiker och caféer.

Medborgarplatsen nås inom fem minuter och har goda kommunikationer av t-bana/bussar. Mosebacketorg, Skrapan samt Götgatsbacken nås även det inom några minuter.

Lägenheten är ljus och tilltalande med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som inbjuder till matlagning och umgänge.

Vackra tidstypiska sekelskiftesdetaljer finns genomgående i bostaden såsom brädgolv, generös takhöjd och djupa fönsternischer.

Balkong: Nej

Ingår i hyra: Vatten, Värme, Kabel TV (basutbud).

– Hall: I hallen finns yta för avhängning av kläder, väskor och skor.

– Kök: Välplanerat kök i nyskick. Här finns kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Gott om förvaring gömmer sig bakom fina skåpluckor i en grå ton.

– Vardagsrum: vardagsrum och kök är i en öppen planlösning vilket gör att rummet blir lägenhetens hjärta. Här finns ett större matbord med plats för sex personer samt en soffhörna med tv samt mycket ljusinsläpp genom ett stort fönster.

– Sovrum: I anslutning till vardagsrummet med stort fönster mot den lugna gården. Här finns en dubbelsäng och sängbord, garderobsvägg med gott om förvaring samt klädkammare.

– Sovrum/barnrum: med ett fönster. Här finns en garderob, skrivbord samt en enkelsäng.

– Badrum: I anslutning till hallen ligger badrummet som även det är nyrenoverat. Det har kakel och klinker på väggar och golv. Här finns en vägghängd dusch med glasvägg, toalett, golvvärme, handfat och spegel samt badrumsskåp.

Uthyres: 1 år med möjlighet till förlängning ett år i taget.

Ej husdjur, ej rökare/e-cig.

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...