Rapportera

Lägenhet att hyra, Stockholm Västerort, Klicka för att se adressStora Ängby Allé

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1723520
  • Lägenhet
  • 168 m2
  • 7
  • 8 månader
  • 1.11.2019
  • 25 000 Kronor
  • Ja
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara Guldanvändare innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

168 m2 lägenhet uthyres i Stockholm Västerort

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Hus från 1930-talet i trädgårdsstaden Norra Ängby. Huset är utbyggt och renoverat i omgångar under årens lopp och har tre sovrum och ett badrum på övervåningen. Entréplan består av kök, vardagsrum, badrum med badkar samt ytterligare ett rum som idag används som barnens lekrum. I källarplan finns tvättstuga, två rum samt groventré. Huset är genomgående i gott skick med fräscha ytskick, stora delar av golven är nyligen slipade och de flesta rum är nymålade. Det är ett hemtrevligt boende som passar perfekt för barnfamiljer. I trädgården finns flera fruktträd och bärbuskar. På altanen är det fin kvällssol på eftermiddag och kväll.

Längst upp på gatan ligger Björklunds hage med Ängby slott, lekpark och 4H-gård med djur för barnen. I ändra änden ligger Ängby torg med små butiker och Hemköp. Tennisbanor finns vid Runstensplan och Ängbyplan. Kyrksjön ligger i närheten med badbryggor, motionsslinga och skridskoåkning på vintern. Ängby IP finns också på kort promenadavstånd för fotboll och friidrott. Det finns flera bra förskolor och skolor i närheten. Området är väldigt lugnt och barnvänligt. Från Ängbyplan är det ca. 20 minuter med tunnelbanan till T-centralen.

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...