Rapportera

Lägenhet att hyra, Stockholm Östermalm, Klicka för att se adressValhallavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1349863
  • Lägenhet
  • 38 m2
  • 1
  • 24 månader
  • 16 500 Kronor
  • Ja

38 m2 lägenhet uthyres i Stockholm Östermalm

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Optimal lägenhet på översta våningen med Östermalms vackraste utsikt. Ljus hörnlägenhet på våning 7 av 7 med milsvid utsikt över takåsarna samt glimt av havsutsikt. Hiss finns!

När vi kliver in i hallen möts vi av ett mörkt golv, ljusa väggar samt en lång och rymlig garderobsvägg med spegeldörrar. I direkt anslutning till hallen finns lägenhetens förråd och badrum. Badrummet har mörkt golv, ljusa väggar samt tvättmaskin, duschkabin, WC, handfat och förvaring i skåp. Vidare in finner vi lägenhetens gulliga kök med flera stora fönster. Här finns gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor och maskinell utrustning i form av kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Lägenhetens allrum är rymligt och ljust samt har en helt otrolig utsikt som sträcker sig mot både Gärdesfältet och Globen. Detta fantastiska rum erbjuder utrymme för både soffgrupp, säng och matplats samt pryds av ett vackert trägolv och har genomgående vita väggar.

Hela lägenheten är genomgående fint skick och det är bara att flytta in. Välkommen hem!

OMRÅDE

Området kan mycket väl vara ett av Östermalms bästa med närhet till allt. Bara en hissresa ner från lägenheten finner vi köpcentret Fältöversten, med stor och välsorterad matbutik, Apotek, Systembolaget och många fina caféer, restauranger och butiker. I direkt anslutning till Fältöversten finns det fantastiskt goda kommunikationer med T-bana Karlaplan samt flertalet busslinjer.

Inom kort promenadavstånd ligger även Östermalmstorg med anrika Östermalmshallen samt Nybrokajen med båtar som tar er ut i Stockholms skärgård. För den som gillar fart och fläkt ligger pulserande Stureplan inte långt bort med caféer, restauranger, stort shoppingutbud och nattklubbar. Om man önskar att ta en promenad eller löprunda, passar Gärdet eller Djurgården perfekt för det. Lika nära till dem båda!

Man skickas vidare till en annan bostadssida där man ska upprätta sig för att få ytterligare information.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...