Rapportera

Radhus till salu, Stockholm Söderort, Nåttarövägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1316401
  • Radhus
  • 90 m2
  • 27 m2
  • 5
  • Ej angivet
Få ytterligare info om bostaden!
Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Läs mer...
Du kan ta direkt kontakt med denna mäklare
BoLiving
Anneli Nilsson
Telefon: 072 853 42 61
anneli@boliving.se

90 m2 radhus till salu i Stockholm Söderort

Ett välskött stilrent radhus du inte får missa! Bostaden är uppdelad i spännande etagevåningar med fint ljusflöde och här kommer familjen att trivas. Barnvänligt radhusområde och närhet till bra kommunikationer, närservice och natur.
Genomtänkt planlösning med en totalyta om 117 kvm. Här finner du idag 3 rymliga sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Radhuset är mycket välskött med b la uppdaterat stilrent 50-talskök samt påkostat badrum, gästtoalett, tvättstuga och rummet intill - en egen walk-in-closet för alla familjens kläder. Härligt ljust vardagsrum på övre plan med extra takhöjd i charmigt snedtak samt en öppen spis som ökar mysfaktorn i huset.

Solen vandrar över tomten från morgon till kväll, här finns alltid en plats att njuta av sommarvärme. Här får du en trädgård med en större trädäckad uteplats på framsidan. Lättskött tomt med gräsmatta och trevligt äppelträd, perfekt för all barnlek. Förvaring kan man aldrig få nog av, ett praktiskt förråd på baksidan bidrar till ordning och reda.

Populärt läge med kort gångavstånd Högdalens C med t-bana, buss, simhall, gym och närservice av olika slag. I närområdet ligger även förskola och skola. Ett hus som genomsyras av härligt ljus och trivsel, här är det bara att flytta in och trivas helt enkelt.

Varmt välkommen på visning!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...