Rapportera

Bostadsrätt till salu, Nacka, Mjölnarvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1691934
  • Bostadsrätt
  • 88 m2
  • 3
  • 6 195 000 kronor
  • 4 510 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

88 m2 bostadsrätt till salu i Nacka

Interiör
Varmt välkomna till den här otroligt fina, exklusiva lägenheten i en av Kvarnholmens historiska industribyggnader på kajen. Kvarnholmen har vuxit snabbt de senaste åren och blivit ett hett område tack vare tillgängligheten till stan via vattnet, tillsammans med de härliga moderna kvarteren som innehåller en marina och närhet till Nacka Strands båthållplats som tar dig vidare ut i skärgården.
Det första du möts utav är de stora fönsterpartierna som ger dig utsikt över vattnet mot Kungliga Djurgården och den generösa takhöjden på över 3 meter. Saltsjön som ligger rakt utanför vardagsrummet ger dig en känsla som är svår att slå och det är inte helt ovanligt att härifrån kunna skymta en säl.
Lägenheten har generösa, sociala ytor där du kommer älska att ha vänner över på middagar och mingel. Köket från Ballingslöv erbjuder dig en full maskinpark med vitvaror från Siemens och en köksö som fungerar utmärkt för såväl matlagning som uppdukning för cocktailpartyt. I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet med den platsbyggda bokhyllan som ger rummet karaktär och ombonad. Du får två stycken sovrum, varav det ena har en fantastisk utsikt över vattnet mot Waldemarsudde och en klädkammare.
Badrummet är nyligen renoverat och blev klart i början utav året. Känslan av att kliva in i ett nytt fräscht badrum är oslagbart och här är det utrustat med det allra bästa så som maskiner från Siemens och golvvärme samt spotlights. Den vackra tegelfastigheten förädlades 2014 och lägenheten har de mest exklusiva tillvalen och erbjuder dig ett boende utöver det vanliga med trevliga faciliteter som övernattningsrum, bastu, gym och en härlig terrass att grilla på. Som om inte det vore nog så finns också en festvåning med makalös utsikt högst upp i fastigheten och garage för 1200 kr i månaden. Tar du bilen ut ur garaget är du på Sveavägen på 12-13 minuter när trafiken flyter på.
Här upplever du Stockholm från dess bästa sida med ett rikt kajliv där du med vänner och grannar grillar i solnedgången medan du blickar in mot Gröna Lund och Djurgården över Saltsjön. Vill du lämna det härliga skärgårdslivet för en middag inne i stan tar du dig enkelt med SL:s pendlarbåt till Strandvägen 1 och Nybrokajen på 20-25 minuter. På Kvarnholmen hittar du Snö, ett glasscafé som 2018 vann SM för sina innovativa smaker.

Denna bostad ligger i Nacka - klicka här för mer info...